MATHIAS GIDSEL IKKE I TVIVL: DET STøRSTE DU KAN OPNå

Mathias Gidsel har god grund til at være glad for tiden. Denne sommer var han nemlig med til, hvad han selv beskriver som 'det største' i hans karriere.

I et nyt interview med det tyske medie Bild har han udtalt sig om, hvordan han har det for tiden. Her lagde han ikke skjul på, at han er i rigtig godt humør efter denne sommer.

Læs også

Mikkel Hansen sætter ord på sit håndbold-exit

Mathias Gidsel med stor afsløring: "Det skal ikke være nogen hemmelighed"

I denne forbindelse har han ikke lagt skjul på, at han var rigtig glad for at vinde en guldmedalje ved OL. Det er noget, som han selv har kaldt for 'det største øjeblik' i hans liv.

"Hvad kan jeg sige? At vinde en guldmedalje ved OL var det største øjeblik i mit liv. Det er det største, du kan opnå som atlet og håndboldspiller. Så jeg er meget, meget glad," sagde han til den tyske avis.

I interviewet har han også sat ord på, hvilke chancer, han ser for, at Füchse Berlin ender med at blive tyske mester i denne sæson. Det mener han, at de gør, da han selv kan være med til at sikre det.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at Gidsel har skabt et navn for sig selv i løbet af de seneste sæsoner. Det har gjort, at han i dag er på blokken i en lang række klubber i Europa.

Til trods for dette, så er der ikke noget, der tyder på, at han forlader Füchse Berlin. Han er nemlig rigtig glad for at være i både klubben og byen.

"Jeg har aldrig fortrudt mit skifte. Jeg elsker Berlin, klubben og mine holdkammerater," lød det fra Gidsel i det store interview.

Hans kontrakt med Füchse Berlin løber frem til 2028. Derfor har han rig mulighed for at tilbringe flere år i den tyske klub.

Læs også

Lige her efterlader Mikkel Hansen et stort tomrum

Hans Lindberg melder ud om landsholdsstop

2024-09-06T09:34:14Z dg43tfdfdgfd