MIKE TYSON CHOKERER: GAV SERIEMORDER LOV TIL AT KOMME IND I HANS TRæNINGSCENTER

På toppen af sin karriere var Mike Tyson et mediefænomen på grund af sine nådesløse og brutale optrædener i bokseringen. Alle medier og journalister ønskede at få fat i den amerikanske stjerne, mens han var den bedste sværvægtsbokser i verden.

Men ved én lejlighed blev han narret af en seriemorder, som fik adgang til hans træningscenter få uger før han blev anholdt. Den dømte morder Dale Hausner fik adgang til bokserens træningscenter, efter at have dræbt otte mennesker og såret 19 yderligere personer i Phoenix i Arizona.

Læs også

Kamp mellem Anthony Joshua og Daniel Dubois forventes at slå vild rekord

Fra boksning til MMA: Jake Paul vil kæmpe mod 4 stjerner

Få uger før han blev anholdt, fik Hausner mulighed for at interviewe Tyson som en del af sit arbejde som sportsjournalist. Det førte til, at den amerikanske bokser blev afhørt af politiet kun et par dage efter. Hausner blev til sidst idømt livsvarigt fængsel, inden en dødsdom blev eksekveret.

Tyson vidste intet om situationen, mens han besvarede spørgsmål fra Hausner. I et interview med Jimmy Kimmel forklarede den tidligere verdensmester i sværvægt om sin interaktion med en politibetjent, der spurgte ind til hans møde med Hausner.

"Jeg kom udenfor, og jeg talte med manden (politibetjenten, red.). Han viste mig billedet af mig og manden, fordi det var på hans hjemmeside," sagde han.

"Han spurgte: 'Kender du denne mand?. Jeg svarede: 'Jeg ved det ikke. Jeg var ved at promovere en kamp. Hvis jeg har sagt noget til ham eller jeg har fornærmet ham, er jeg ked af det. Det var ikke min hensigt'."

"Og han sagde: 'Nej, han kunne godt lide dig, Mr. Tyson. Han kunne ikke lide de 28 mennesker, han skød, og de otte, han dræbte'."

Tysons korte møde med Hausner, som begik grufulde forbrydelser, vidner om, at han har oplevet lidt af hvert i løbet af sin karriere. Her er der dog tale om en oplevelse, som han med stor sandsynlighed godt kunne have været foruden.

Læs også

Conor McGregor og Michael Chandler enige om ny kampdato

MMA-fans vil have kæmper livsvarigt udelukket: Begik chokerende handling under afgørelse

2024-09-07T10:04:38Z dg43tfdfdgfd