ÉN SæRLIG TING VED HOLGER RUNE HAR NOVAK DJOKOVIC ALTID ELSKET

Mandag bliver en spændende dag for de tennisfans, når Holger Rune og Novak Djokovic mødes i fjerde runde af Wimbledon-turneringen på den mytiske Centre Court.

På papiret er det en kamp, hvor en 24-dobbelt Grand Slam-mester møder en spændende spiller på 21 år, men det betyder ikke, at den unge dansker bliver starstrucked.

Læs også

Nationalbanken har en klar holdning: Så mange kontanter bør du have liggende derhjemme

For de to tennisspillere kender faktisk hinanden særdeles godt.

Det fortæller de begge ifølge Ekstra Bladet.

Og der er stor indbyrdes respekt mellem de to, fortæller Novak Djokovic, hvis kendskab til rune faktisk går helt tilbage til 2017, hvor Holger Rune på bare 14 år kom til træning med serberen.

"Jeg husker ham fra en meget ung alder. Pludselig dukkede han op i det sydlige Frankrig og Monaco, hvor jeg havde base og trænede. Vi trænede en masse på forskellige overflader og brugte noget tid sammen," fortæller han om sit første møde med Holger Rune, hvis største resultat hidtil er en finalesejr over netop Djokovic i en ATP 1000 finale i Paris.

Én ting har han altid elsket ved Holger Rune

Novak Djokovic betragtes som favorit til opgøret om en plads i kvartfinalen af Wimbledon, men spår alligevel en tæt og intens kamp. Djokovic roser mange ting ved den unge dansker, men særlig én ting imponerer ham:

"Han har altid haft en virkelig god arbejdsmoral. Han er en meget dedikeret fyr. Hver gang han synes, noget ikke er godt nok, så går han på træningsbanen for at arbejde på det. Det er det, jeg altid har elsket ved ham."

Han anerkender dog samtidig, at Rune stadig har brug for mere stabilitet i sine resultater for at nå de højder, som hans jævnaldrende konkurrenter Jannik Sinner og Carlos Alcaraz har opnået.

Rune stemmer i

Roserne går dog ikke kun Holger Runes vej. Han sender nemlig også roser i Djokovic' retning, hvem han takker for alt den hjælp, han har fået gennem årene.

Holger Rune ser frem til en stor kamp på Centre Court - en kamp, hvor han skal ramme sit højeste niveau, hvis han vil gøre sig forhåbninger om at vinde.

Kampen mellem Holger Rune og Novak Djokovic finder sted mandag med et forventet starttidspunkt klokken 17:45, men de tidligere dage i årets Wimbledon har budt på en del forsinkelser.

Læs også

Meget få ved det: Sådan sikrer du dig, at din kuffert kommer først ud af flyet

Coldplay skal betale enorm sum i kompensation

2024-07-08T06:42:41Z dg43tfdfdgfd