AARHUS UNITED FYRER CHEFTRæNER FOR DåRLIG LEDELSESSTIL

Heine Eriksen er færdig som cheftræner i Aarhus United. Det oplyser håndboldklubben mandag på sin hjemmeside.

- Det kan hermed oplyses, at cheftræner Heine Eriksen stopper i Aarhus United, meddeler klubben.

Aarhus United var ikke tilfreds med den ledelsesstil, som Heine Eriksen har stået for. Det forklarer Aarhus United-bestyrelsesformand Jan Snogdal.

- Afbrydelsen af samarbejdet er meget beklagelig, da Heine Eriksen har ydet en betydelig indsats igennem seks år både som cheftræner og i opbygningen af klubben.

- Omvendt må vi i Aarhus United være tro mod vores kerneværdier, der ikke kan rumme Heine Eriksens ledelsesstil, lyder det fra Jan Snogdal.

I fredags forklarede formanden på klubbens hjemmeside forløbet omkring Heine Eriksen, der i første omgang var blevet suspenderet.

Det blev Heine Eriksen, fordi en gruppe spillere 13. maj indgav 22 klagepunkter. Spillerne var utilfredse med Heine Eriksens ledelsesstil, som er "karakteriseret som frygtbaseret og en kilde til mistrivsel".

Ifølge formanden var sportschef Mads Winther dog ikke enig i suspenderingen.

Mads Winther, der er også er næstformand i bestyrelsen, anerkendte ikke validiteten af budskabet fra den store majoritet af spillerne, forklarede Jan Snogdal.

Ifølge Jan Snogdal strækker konflikten om Heine Eriksens ledelsesstil sig helt tilbage til sidste sæson. Allerede her bed formanden ifølge eget udsagn mærke i "dårlig ledelsesstil" fra Heine Eriksen.

Heine Eriksen har været træner i Aarhus United siden 2017, hvor klubben blev oprettet.

/ritzau/

2023-05-29T13:26:17Z dg43tfdfdgfd