ANDREAS CHRISTENSEN MELDER UD: HER VIL JEG SPILLE EFTER SOMMERFERIEN

Andreas Christensen har offentligt afkræftet rygterne om et muligt skifte væk fra klubben.

Efter at have vundet det spanske mesterskab i sin debutsæson og bevist sin værdi i Barcelonas forsvarslinje, har Christensen nu fået en ny rolle som defensiv midtbanespiller under ledelse af træner Xavi.

LÆS OGSÅ: Zidane vil til Manchester United.

I sin første sæson hos de catalanske giganter bidrog han væsentligt til holdets succes og var en nøglespiller, indtil en skade midlertidigt satte ham ud af spil.

Efter at være vendt stærkt tilbage, har han tilpasset sig sin nye rolle på midtbanen, hvor han fortsat udøver sin defensive styrke og bidrager til holdets balance.

Christensen, som er 28 år gammel, er fast besluttet på at fortsætte i FC Barcelona, hvor han stadig har to år tilbage af sin kontrakt. Han udtrykker stor tilfredshed med sit nuværende ophold i klubben og ser frem til de kommende udfordringer.

Dette kommer lige før det afgørende El Clasico mod Real Madrid, et opgør hvor Barcelona håber at indhente deres ærkerivaler, der fører med otte point.

Omstillingen til midtbanen har været en ny erfaring for Christensen, der tidligere har spillet i forsvaret både på klub- og landsholdsniveau.

Selvom det har krævet nogle tilpasninger, understreger han vigtigheden af hans defensive kompetencer i denne rolle, hvor han skal forhindre modstandernes kontraangreb og tilføje stabilitet til holdets spil.

Opdater dig med de seneste nyheder fra fodboldverdenen. Læs mere på Fodboldnyheder.dk

2024-04-21T06:09:31Z dg43tfdfdgfd