ANDY MURRAY AFVISER éT JOB EFTER KARRIERESTOP

Den 37-årige Andy Murrays næsten 20 år lange karriere på tennisbanen fik sin afslutning efter OL i Paris. Murray og makkeren Dan Evans blev besejret i to sæt i kvartfinalen i herrernes doubleturnering af amerikanerne Taylor Fritz og Tommy Paul.

Skotten bekræftede, at han ville trække sig tilbage efter deltagelsen i OL, og det er nu blevet en realitet. Murray vandt tre Grand Slam-titler i sin karriere, hvoraf den første var ved US Open i 2012.

Læs også

Nick Kyrgios ikke i tvivl: Han er favorit til US Open-triumf

Federer stempler ind i Sinner-sag: Stadig ubesvarede spørgsmål

Det fulgte efter et hjerteskærende Wimbledon-nederlag til Roger Federer tidligere samme år, men han vandt guld i herresinglen mod Federer ved OL i London i 2012. Murray vandt Wimbledon i 2013 efter at have slået Novak Djokovic, og vandt igen i 2016 mod Milos Raonic.

Murray forsvarede sin OL-singletitel med guld i Rio i 2016, hvor han vandt over argentinske Juan Martin del Potro i finalen. Derudover blev han også verdensetter ved årets udgang.

I de senere år har skader dog plaget og forstyrret Murrays karriere, og det har ført til, at han har valgt at trække sig tilbage efter OL. Derfor blev Wimbledon i år hans sidste Grand Slam-turnering.

Havde det ikke været for skader og det faktum, at han spillede i samme æra som Federer, Djokovic og Rafael Nadal, kunne han sandsynligvis have vundet flere Grand Slam-titler.

Det uundgåelige spørgsmål er, hvad Murray vil foretage sig uden for professionel tennis. Han ser dog ud til at have udelukket at gå i fodsporene af tidligere spillere som John McEnroe og Boris Becker, da han ikke vil være kommentator, skriver Sportbible.

For nu ser det ud til, at han vil tage lidt tid væk fra sporten, før han beslutter, hvad han skal gøre i næste fase af sit liv. Men én ting er sikkert: han vil bruge mere tid som far til sine fire børn.

"Jeg ved ikke, hvad jeg vil gøre. Jeg vil være væk fra sporten i nogle måneder, hvis ikke længere, mens jeg vurderer mine muligheder," sagde Murray ifølge The Telegraph.

"Det var selvfølgelig følelsesladet, fordi det var sidste gang, jeg spillede en professionel kamp. Men jeg er virkelig glad lige nu. Jeg er glad for, hvordan det sluttede."

"Jeg er glad for, at jeg kunne slutte her ved OL og på mine egne vilkår, for i perioder de seneste år var det ikke en sikkerhed."

Læs også

Caroline Wozniacki indrømmer: Forsøger ikke at føle sig skyldig

Tennisstjerne raser mod Sinner: Det er uretfærdigt

2024-09-07T18:04:49Z dg43tfdfdgfd