ANEKE RUNE ER OVERRASKET: DET HAVDE JEG ALDRIG FORESTILLE MIG

Det er ikke nogen hemmelighed, at det har været en blandet sæson for Holger Rune. Han startede rigtig godt med en succesfuld sæson på grus, hvor han spillede sig i to Masters 1000-finaler.

Græssæsonen plejer ikke at være den unge danskers foretrukne, men også her havde han god succes. Blandt andet spillede han sig i kvartfinalen i Wimbledon, hvor han tabte til spanske Carlos Alcaraz.

Læs også

Jannik Sinner skriver historie med sejr over Daniil Medvedev

Holger Rune efter nederlag: Ærgrer sig over én ting

Har været tvivl om Boris Becker: Nu bekræfter Rune-lejren

Derfra begyndte det dog at gå den forkerte vej, hvilket betød, at han forlod en række turneringer tidligt. Den 20-årige dansker var tilmed inde i så dårlig en stime, at han i en periode tabte 10 af 11 kampe.

I oktober indledte han dog et samarbejde med legenden Boris Becker, hvilket hjalp ham med at genfinde sit høje niveau. Derfor fik han også skrabet tilstrækkeligt med point sammen til, at han fik en plads ved ATP Finals i Torino.

Her blev det kun til en enkelt sejr i en kamp mod Stefanos Tsitsipas, der trak sig efter tre partier. Derudover tabte han sine to øvrige gruppespilskampe mod hhv. Novak Djokovic og Jannik Sinner.

Da den unge dansker er slået ud af den italienske turnering, er ATP-sæsonen derfor slut for hans vedkommende. Dette har fået mor Aneke Rune til at dele en meddelelse.

"Når jeg ser tilbage, kunne jeg aldrig have forestillet mig, at det var så meget sværere at konsolidere en position end at få den," skriver hun i et opslag på Instagram.

"Rejsen er stadig så ny, vi lærer hele tiden, og alligevel har du allerede opnået så meget, Holger Rune. Den erfaring og visdom, vi tager med ind i 2024, er værdifuld. Jeg ser frem til det. Nu er det tid til at slappe af med familien og så lave en masse planlægning for næste år."

Læs også

Real Madrid-stjernen Vinicius Junior ramt af alvorlig skade

Landsholdsspiller melder fra til kamp mod Nordirland: Kasper Hjulmand udtager ikke erstatning

Rasende Lionel Messi langer ud: De skal lære om respekt

2023-11-19T13:11:31Z dg43tfdfdgfd