BARCELONA HAR TRUFFET BESLUTNING OM ANDREAS CHRISTENSENS FREMTID

Barcelona vil end ikke overveje bud på den danske landsholdsspiller Andreas Christensen i sommerens transfervindue.

Ifølge en rapport fra den spanske avis Mundo Deportivo, vil Oriol Romeu forlade Barcelona til sommer. Men de vil ikke lytte til bud på til Andreas Christensen.

Læs også

Det er ikke Cristiano Ronaldo: Rasmus Højlund vælger sin foretrukne angrebspartner blandt United-legender

Har ikke spillet meget under Klopp: Liverpool-stjerne rygtes til Saudi-Arabien

Den danske landsholdsspiller har været fremragende indtil videre denne sæson, og er en af de spillere, der har klaret sig bedst i denne sæson.

Andreas Christensen har været enestående, siden han kom til Barcelona fra Chelsea på en fri transfer i juli 2022. Danskerens beslutning om at forlade Chelsea overraskede mange, idet han var en stor profil på Stamford Bridge.

Den 28-årige har været fast mand for Barcelona de sidste to år, samtidig med at han er blevet en alsidig spiller for klubben på grund af sin evne til at spille både som defensiv midtbanespiller og som midterforsvarer.

Denne kvalitet har hjulpet Barcelona betydeligt indtil videre denne sæson, da Pedri, Gavi og Frenkie de Jong har tilbragt en del tid på sidelinjen.

Barcelonas økonomiske situation har dog banet vejen for rygter om Christensens fremtid. Blandt andet er han blevet forbundet med flere Premier League-klubber, herunder Liverpool. Og et salg kunne hjælpe Barcelona med at få styr på økonomien.

Men Barcelona vil ikke overveje bud på Christensen, der er blevet en central figur for klubben. De er på udkig efter en midtbanespiller, men Christensen kan vise sig at være et bedre valg på grund af sin erfaring og alsidighed.

Ikke desto mindre er den 28-årige dansker ikke på vej nogen steder hen i sommerens transfervindue, da de regerende La Liga-mestre ikke er interesserede i at skille sig af med ham.

Læs også

Nu bliver det evigt stillede spørgsmål om Jonas Vingegaard besvaret

Da Tadej Pogačar gjorde dette, gik det galt for Mattias Skjelmose

2024-04-22T18:17:10Z dg43tfdfdgfd