BORIS BECKER MELDER UD EFTER STOR NYHED FRA HOLGER RUNE-LEJREN

Boris Becker blev tilknyttet som træner for Holger Rune i midten af oktober. På kort tid har han formået at hjælpe den unge dansker med at genfinde sin form, hvorfor han blandt andet fik en plads ved ATP Finals.

Desværre gik det ikke helt, som den danske lejr havde håbet på, at det ville gøre i Torino. Rune blev kun noteret for en enkelt sejr, hvilket var i en kamp mod Stefanos Tsitsipas, hvor grækeren trak sig efter tre partier.

Læs også

Aneke Rune er overrasket: Det havde jeg aldrig forestille mig

Jannik Sinner skriver historie med sejr over Daniil Medvedev

Holger Rune efter nederlag: Ærgrer sig over én ting

Ikke desto mindre har Becker været en meget værdifuld tilføjelse til Runes team. Det var tydeligt, at den tyske legende hjalp ham med at komme ud af den dårlige stime, som han endte i efter nederlaget til Carlos Alcaraz ved Wimbledon.

I oktober blev det meddelt, at aftalen med Becker kun ville løbe resten af året. I takt med, at det viste sig, at det var et succesfuldt samarbejde, blev der naturligvis stillet spørgsmål om fremtiden.

Nu er det blevet bekræftet, at han fortsætter som træner for Rune i den kommende sæson. Derfor kan de fortsætte det gode arbejde, som de har gjort i løbet af de seneste par måneder.

I denne forbindelse har den 55-årige tysker meldt ud på de sociale medier, at han ser frem til at fortsætte samarbejdet med den unge dansker.

"Jeg er meget spændt på at fortsætte mit samarbejde med Holger Rune i 2024. Vi bygger et hold omkring Holger for at få den bedste udgave af ham frem - på og udenfor banen," skriver Becker på X.

Denne sæson er slut for Runes vedkommende, hvorfor han nu har tid til at koble lidt fra. Derefter skal han rette fokus mod Australian Open, som er næste års første Grand Slam-turnering, og bliver spillet mellem den 14. og 28. januar.

Læs også

David de Gea afviser vanvittigt tilbud: Konen vil ikke flytte med

Peter Schmeichel kommer med chokerende afsløring: Det var så brutalt

Rasmus Højlund nomineret til fornem pris

2023-11-20T11:28:08Z dg43tfdfdgfd