CAROLINE WOZNIACKIS FAR MED KLAR OPFORDRING: FORLAD SPORTEN

Piotr Wozniacki retter skarp kritik mod WTA og dametennis i et nyt interview med Sport.pl.

Caroline Wozniackis både far og træner har ikke meget ros tilovers for den måde, WTA håndterer professionelle kvindelige tennisspillere på.

I interviewet udtrykker Piotr Wozniacki sin frustration over de udfordringer, hans datter har stået over for efter sit comeback.

Sådan skriver B.T.

Læs også

Det ser svært ud for Caroline Wozniacki - men det er ikke umuligt

DMI med trist nyt: Uvejr under opsejling

Piotr Wozniacki retter en særlig kritik mod de strukturelle problemer i WTA.

Han påpeger, at det er næsten umuligt at planlægge Carolines turneringskalender på grund af manglen på klare regler og afhængighed af personlige forbindelser.

"Vi kan ikke engang forberede Carolines startplan! Vi træner, vi forbereder os, og det viser sig, at der ikke er noget at gøre. Dette sker, fordi i dag i tennis er alt kun baseret på forhold, på bekendtskaber og ikke på klare regler. Sagen er, at hvis vi kender arrangørerne eller turneringslederne, får vi en chance for at spille, men hvis vi ikke kender nogen et sted, vil de ikke have os der", siger han.

Trods hendes tidligere præstationer har hun for eksempel ikke modtaget nogen stor opbakning fra WTA, hvilket blandt andet stod klart, da hun ikke fik et wildcard til French Open.

Piotr Wozniacki understreger, at problemet ikke ligger hos de franske arrangører, men hos WTA's overordnede struktur og politik.

Til slut i interviewet opfordrer Piotr Wozniacki forældre til at sende sine pigebørn i en anden retning end tennis:

"Hvis du står i et dilemma, hvor du enten skal opmuntre dit barn til at deltage i sport eller et andet område, eller om du skal udvikle dit barns sportsfærdigheder eller andre interesser, så forlad sporten og se det som en sund hobby, men vælg et andet område som en livsstil. Det siger jeg især til forældre til døtre. Det er værd at være i noget, som dine børn vil respektere."

Læs også

Tennisstjerne holder ikke igen: Kalder Holger Rune for et 'monster'

København Zoo med kæmpe nyhed: Vil bruge 122 millioner kroner på det

2024-05-21T10:45:40Z dg43tfdfdgfd