CAROLINE WOZNIACKIS NæRMESTE MENER, AT RORY MCILROYS SKILSMISSE ER 'KARMA'

Næsten ti år efter at Rory McIlroy brød sin forlovelse med Caroline Wozniacki over telefonen, skal han skilles fra sin kone. Den danske tennisstjerne ønsker dog ikke at blive blandet ind i hans seneste drama.

35-årige McIlroy har indgivet en skilsmissebegæring og skal derfor skilles fra sin kone gennem syv år, Erica Stoll. I denne forbindelse angav han, at deres ægteskab var 'uigenkaldeligt brudt'.

Læs også

Nu er det bekræftet: Glædeligt nyt for Caroline Wozniacki

TV 2-profil havde en meget speciel konkurrence kørende med Holger Rune

I kølvandet på dette fortalte en kilde til US Weekly, at McIlroys tidligere forlovede, den 33-årige Wozniacki, 'ikke vil have noget at gøre med hans drama'.

Wozniacki og McIlroy blev forlovet nytårsaften 2013. Dog aflyste McIlroy forlovelsen mindre end fem måneder senere, hvilket skete kort efter, at parret havde sendt bryllupsinvitationer ud.

"Rory var den sidste dråbe for Caroline, når det kom til mænd. Hun ønskede altid et rart hjem og familieliv. En diskret tilværelse med familien," sagde en kilde ifølge Miami Herald, og fortsatte: "Det er ikke Rory."

Wozniacki giftede sig med den tidligere NBA-spiller David Lee i juni 2019, og parret har i dag datteren Olivia og sønnen James.

Kilden sagde, at Lee er 'en familiefar fra en fin familie, som er pensioneret og fokuserer på børnene'. Desuden blev det også bekræftet af kilde, at Wozniacki har 'et vidunderligt liv' med Lee.

Desuden beskriver venner tæt på Wozniacki McIlroys seneste brud som 'karma' for, hvordan han behandlede hende, skriver Miami Herald.

"Der er ingen rigtig måde at afslutte et forhold på, der har været så vigtigt for to mennesker," sagde McIlroy i en udtalelse kort efter sit brud fra Wozniacki.

"Problemet er mit. Bryllupsinvitationerne, der blev sendt ud i weekenden, fik mig til at indse, at jeg ikke var klar til alt, hvad ægteskabet indebærer."

"Jeg ønsker Caroline al den lykke, hun fortjener, og takker hende for de gode tider, vi har haft. Jeg vil ikke sige mere om vores forhold i nogen sammenhæng."

Et par dage senere skrev The New York Times, at McIlroy havde afbrudt forholdet via en tre minutters telefonsamtale, hvilket Wozniacki senere bekræftede.

"Jeg var chokeret. Jeg troede i det mindste, at det ville være ansigt til ansigt eller noget, men der var intet," sagde hun i et interview i september 2014 på In Depth with Graham Bensinger.

"Det var en telefonsamtale, og jeg hørte ikke fra ham igen. Det var meget hårdt, fordi han gjorde det meget offentligt fra starten. Han udsendte en pressemeddelelse og alt det, så det blev bare smidt i mit ansigt."

Læs også

Rory McIlroy overrasker: Dokumenterne er indsendt

Rory McIlroy med vild bedrift: Gør det for fjerde gang i karrieren

2024-05-17T09:47:46Z dg43tfdfdgfd