CHEF ER CHOKERET OVER HOLGER RUNES MåDE AT OPFøRE SIG På

Siden januar måned har Holger Rune været en del af IMG, som er et af verdens førende management- og agentbureauer, der også repræsenterer stjerner som Carlos Alcaraz, Daniil Medvedev, Iga Swiatek og Aryna Sabalenka.

Rune har længe været et stort emne inden for tennisverden, og han har gjort det meget klart, at han sigter efter at vinde Grand Slam-titler i fremtiden.

Og de forventer hans nye agentbureau også, at han gør.

Det skriver TV 2 Sport.

Læs også

Boris Becker raser efter Nadals exit: "Det giver bare ikke mening"

Britisk tennisstjerne raser efter nederlag til Holger Rune

Max Eisenbud, der er vicepræsident og agent i IMG's tennisafdeling, udtrykker stor tilfredshed med det samarbejde, bureauet har haft med Rune indtil videre:

"Det har været godt. Han er virkelig professionel, og når man indleder et nyt partnerskab, ved du aldrig, hvad du kan forvente. Men han har været virkelig professionel", siger han og fortsætter med at rose danskerens opførsel:

"Måden, han opfører sig på, er fantastisk godt for sporten. Det, der gør tennis unikt, er, at der er så mange forskellige personligheder. Og jeg synes, at Holgers personlighed er fantastisk."

Hvad skal IMG egentlig?

IMG’s rolle i Rune's karriere er omfattende.

Udover at skaffe kommercielle aftaler og sponsorater, hjælper IMG også med at håndtere pressekontakten og vejlede Rune i diverse situationer.

Før Rune begyndte samarbejdet med IMG, var han repræsenteret af Tennium, som primært fokuserede på at sikre kommercielle muligheder. Til sammenligning hjælper IMG også med andre ting, herunder pressekontakten.

Senere i dag skal Holger Rune i aktion ved French Open, hvor han har muligheden for at spille sig tættere på en Grand Slam-titel.

Læs også

Novak Djokovic overrasker med udtalelse om Rafael Nadal

Derfor er Aneke Rune ikke længere til stede ved alle Holgers kampe

2024-05-30T12:47:21Z dg43tfdfdgfd