CHRISTIAN ERIKSEN FORHANDLER MED DENNE KLUB

Manchester United har planer om at skille sig af med flere spillere til sommer. En af dem, der ser ud til at forlade Old Trafford, er den danske midtbanespiller Christian Eriksen.

For at kunne overholde Financial Fair Play-reglerne, er man nødt til at sælge spillere, inden man kan købe nye. Og da klubbens nye delvise ejer, Sir Jim Ratcliffe, har flere indkøb i tankerne, at de er nødt til at sælge ud.

Læs også

Tottenham-boss sætter ord på Pierre Emile-Højbjergs situation

Manchester United udser sig 19-årig afløser for Christian Eriksen

Den britiske rigmand skulle ikke blot være interesseret i at sende Eriksen videre i karrieren. Der er en række spillere, der ikke leverer på et højt niveau, selvom de tager sig godt betalt. Fælles for flere af dem er, at de kan blive solgt efter denne sæson.

Nu lyder det, at Ratcliffe faktisk er klar til at hjælpe nogle af spillerne videre. Han ejer nemlig også OGC Nice, som både Eriksen og Donny van de Beek siges at være i forhandlinger med. Det skriver mediet HITC.

Desuden skulle Anthony Martial også være på radaren i den franske klub, hvorfor han potentielt kan ende med at vende retur til Ligue 1.

Fælles for alle tre spillere er, at de for det meste har siddet på bænken i denne sæson. Derfor er der ikke meget, der indikerer, at hverken Ten Hag eller den sportslige ledelse har den store interesse i at holde fast i dem.

Martial står dog uden kontrakt denne sommer, hvorfor United ikke får penge for at sende ham videre. Til gengæld er han meget velbetalt, og de ønsker derfor ikke at give ham en ny kontrakt, da han ikke har leveret på et tilfredsstillende niveau.

Læs også

Tidligere landsholdsspiller indgår aftale med TV 2

Arsenal planlægger at stjæle Barcelona-stjerne i chokerende træk

2024-04-06T08:07:23Z dg43tfdfdgfd