CHRISTIAN ERIKSEN MED VILD BEDRIFT: IKKE SET SIDEN 2012

Det er ikke til at komme udenom, at Christian Eriksen var den bedste spiller for Danmark, da de søndag tog hul på deres eventyr ved EM.

Det endte ikke med en sejr, som de fleste danske fans havde både håbet på og forventet. I stedet måtte det danske mandskab forlade banen med et 1-1-resultat og et enkelt point i bagagen.

Læs også

Kasper Hjulmand fik voldsom kritik for beslutningen: Nu forsvarer han den

Christian Eriksen langer ud efter ekspert

Efter kampen er der flere spillere, der har fået kritik og dårlige bedømmelser i medierne. Blandt andet har flere medier været ude med riven efter spillere som Rasmus Højlund og Morten Hjulmand.

Det samme kan man ikke sige om Christian Eriksen, der til gengæld har fået en del kritik forud for kampen. Blandt andet har en ekspert udtalt, at det ville være 'bedst for Danmark', hvis Eriksen ikke startede på banen.

Eriksen gjorde dog tvivlen til skamme, da han leverede en præstation, der var markant bedre end holdkammeraternes. Ikke nok med, at han helt generelt spillede en flot kamp, så kom han endda også på måltavlen.

Han kan også bryste sig af at have gjort noget, som ingen har gjort siden Mezut Özil gjorde det for 12 år siden. Ifølge statistiksiden OptaJoe var han involveret i hele 12 skud, hvoraf fem var hans egne, mens han skabte de syv resterende.

Til trods for den flotte statistik, fik Eriksen hverken scoret eller lagt op til mere end ét mål. Hvis det danske mandskab havde formået at bringe sig i front med 2-0, kunne kampen potentielt have set helt anderledes ud.

Eriksen og co. har et par dage til at få trænet og restitueret, inden det er tid til at skulle i aktion igen. Torsdag tørner de sammen med England, hvilket kan vise sig at blive en meget vanskelig kamp.

Læs også

Ekspert med trist forudsigelse for Caroline Wozniacki

Holger Runes urkollektion trækker overskrifter: Så meget er den værd

2024-06-17T09:55:20Z dg43tfdfdgfd