CHRISTIAN HORNER REAGERER På BESKYLDNINGER FRA JOS VERSTAPPEN

Christian Horner har svaret på beskyldningerne fra Jos Verstappen, som hævdede, at Red Bull-teamchefen forhindrede ham i at deltage i Legends Parade ved Østrigs Grand Prix.

Fredag morgen i Styria var præget af spekulationer om, at den 50-årige havde forhindret sin Max Verstappens far i at deltage i Red Bull-begivenheden, hvor Jos oprindeligt skulle køre RB8 fra 2012.

Læs også

Max Verstappen melder definitivt ud om fremtiden

Kevin Magnussen afslører: "Knuser mit hjerte"

Da Horner blev spurgt om beskyldningerne mod ham, var han hurtig til at benægte, at han havde brugt en 'veto' for at forhindre Jos i at deltage.

"Hvor barnlig kan man være. Der skulle filmes, for eksempel med en drone, men Horner ønskede ikke, at jeg blev filmet," sagde Verstappen Senior til Formule1.nl, hvilket var startskuddet til episoden.

"Jeg er helt færdig med Horner. Det er som en børnehave her. Jeg ville have fået lov til at køre til sidst, men jeg trak mig. Jeg synes, det er så barnligt af Horner, men jeg mener, at det siger noget om ham."

Horner har dog gjort det klart, at han ikke har haft noget med det at gøre. Det er derfor ikke ham, der har bestemt, at Verstappen ikke skulle have lov til at køre.

"Jeg er blevet gjort opmærksom på det. Legends Parade er noget, der er organiseret af banen. Der var ingen veto fra min side eller noget lignende. Og jeg er sikker på, at legenderne vil være i aktion senere," sagde han ifølge RacingNews365.

På trods af distraktionen og den uønskede støj, var Horner ivrig efter at fremhæve det gode forhold til den tredobbelte verdensmester Max Verstappen, mens han insisterede på, at han ikke har haft problemer med sine køreres fædre tidligere.

"Forholdet til Max har altid været meget godt - meget stærkt. Han er en vigtig del af vores hold, og han er vores kører - det er vigtigt at have et stærkt forhold til ham," sagde han.

"Jeg har aldrig haft et problem med nogle af vores køreres fædre tidligere, og uanset hvad Jos' problemer er, har jeg virkelig ikke noget at sige."

Læs også

Toto Wolff klar i spyttet: Sender stikpille mod Red Bull

Trist nyt for Max Verstappen: Står over for hård straf i Formel 1

2024-06-29T05:40:17Z dg43tfdfdgfd