DANSK LANDSHOLDSSPILLER ER UDE RESTEN AF SæSONEN: EM-DELTAGELSE I FARE

Den danske fodboldspiller Alexander Bah står over for en alvorlig udfordring, som kan holde ham ude af spillet resten af sæsonen.

Bah, der til dagligt tørner ud for Benfica, måtte udgå med en muskelskade under en kamp mod Braga sidste lørdag. Skaden, der er lokaliseret i hans højre ben, kunne potentielt sætte en stopper for hans medvirken i resten af Benficas kampe i denne sæson.

Det skriver Mais Futebol.

Alexander Bahs skade kommer på et kritisk tidspunkt, hvor Benfica forbereder sig på sæsonens afsluttende kampe, med den sidste ligakamp planlagt til den 19. maj.

Mais Futebol skriver, at Bahs skadespause kan strække sig op til 20 dage, hvilket rejser tvivl om hans evne til at deltage i de sidste og afgørende kampe.

Denne situation kan også få betydning for Bahs muligheder for at repræsentere det danske landshold ved sommerens EM-slutrunde i Tyskland.

Landstræner Kasper Hjulmand skal udtage sin trup i begyndelsen af juni, og det er usikkert, om han vil tage chancen med en spiller, der har været ude med skade det meste af forårssæsonen.

Alexander Bah har allerede haft en udfordrende sæson med flere skadespauser, idet han også var ude af spil fra slutningen af september til slutningen af januar.

Opdater dig med de seneste nyheder fra fodboldverdenen. Læs mere på Fodboldnyheder.dk

2024-04-29T05:53:41Z dg43tfdfdgfd