DANSKE BADMINTONSPILLERE STRYGER UD På STRIBE I MALAYSIA

Der er langt imellem succeshistorierne i dansk badminton for tiden, når Viktor Axelsen ikke er i aktion. Denne uges Malaysia Masters ender også med et magert udbytte set med danske briller.

Fem af torsdagens ottendedelsfinaler havde dansk deltagelse, og det var fem mere, end kvartfinalerne får, idet alle danskere tabte.

Danskerne havde dog også fået svære lodtrækninger.

I damesingle stod Mia Blichfeldt over for den topseedede verdensetter og dobbelte verdensmester Akane Yamaguchi fra Japan, mens Line Kjærsfeldt skulle møde den andenseedede kineser Wang Zhi Yi.

Selv om begge spillere leverede flot spil i perioder af kampene, så endte det med nederlag i to sæt for begge.

Maiken Fruergaard og Sara Thygesen fik ikke et ben til jorden i opgøret mod de syvendeseedede japanere Mayu Matsumoto og Wakana Nagahara i damedouble. Danskerne tabte 12-21, 10-21.

Største forhåbninger kunne der knyttes til unge Magnus Johannesen, som på papiret stod med udmærkede muligheder mod den indonesiske kvalifikationsspiller Christian Adinata.

Johannesen ramte dog ikke niveauet torsdag og tabte 16-21, 14-21.

Slutteligt afhang håbet om dansk islæt i kvartfinalerne af Rasmus Gemke, men den femteseedede Kodai Naraoka blev en for stor mundfuld. 21-14, 21-15 vandt japaneren.

/ritzau/

2023-05-25T07:54:52Z dg43tfdfdgfd