DAVID DE GEA AFVISER VANVITTIGT TILBUD: KONEN VIL IKKE FLYTTE MED

David de Gea er kendt som en af de bedste målmænd i verden. Alligevel har han ikke fundet sig en ny klub, efter at have forladt Manchester United i sommer.

Ganske vist skulle han være ivrig efter at vende tilbage til banen, men han er ikke klar til at takke ja til hvad som helst.

Læs også

Landsholdsspiller melder fra til kamp mod Nordirland: Kasper Hjulmand udtager ikke erstatning

Real Madrid-stjernen Vinicius Junior ramt af alvorlig skade

David Beckham vil hente Manchester United-legende til Inter Miami

Og han lader sig heller ikke friste af meget lukrative tilbud. Den spanske keeper har nemlig afvist et tilbud fra saudiarabiske Al-Nassr, som også har Cristiano Ronaldo i truppen.

Ifølge det britiske medie The Sun er han blevet tilbudt en ugeløn på 500.000 pund, hvilket svarer til over 4,2 millioner kroner. Alligevel har han besluttet at takke nej til tilbuddet fra den saudiarabiske klub.

Årsagen skulle primært være, at hans kone ikke er interesseret i at flytte til Saudi-Arabien. Tilsyneladende har han accepteret dette, for han har takket nej til tilbuddet, og skal derfor ikke genforenes med Ronaldo.

Der er dog forlydender om, at United overvejer at hente ham retur på en kort aftale. Det skyldes, at André Onana forlader klubben i en hel måned efter nytår, hvor han skal spille Africa Cup of Nations med Cameroun. Denne turnering løber af stablen mellem 13. januar og 11. februar.

Det tyder på, at han kunne være åben for dette, da han fortsat har en god relation til klubben. Blandt andet er han flere gange blevet spottet på stadion, ligesom han også har overværet klubbens kvindehold.

Den 33-årige keeper har dog også andre muligheder, som er med i hans overvejelser. Blandt andet skulle David Beckham være meget interesseret i at lokke ham til Inter Miami. Desuden skulle der også være interesse fra Valencia i La Liga.

Læs også

Efter hård straf: Nu vil Max Verstappen have ændret reglerne

Kevin Magnussen om forventninger: Typisk en anden historie

Lewis Hamilton kaster håndklædet i ringen

2023-11-20T08:12:57Z dg43tfdfdgfd