DBU-DIREKTøR MELDER UD OM KASPER HJULMANDS FREMTID

Kasper Hjulmand har en kontrakt med DBU, der løber frem til 2026. Det betyder, at han som udgangspunkt vil stå i spidsen for det danske landshold de kommende to år.

Derfor frygter han heller ikke for, at han skulle få en fyreseddel i hånden. Og hvis han skulle have brug for bekræftelse i dette henseende, så har han nu fået det.

Læs også

Jude Bellingham fik kritik for kontroversiel jubelscene: Nu tager han den i forsvar

Pierre-Emile Højbjergs kædes sammen med storklub: Nu sætter han ord på rygterne

Selvom Danmark måtte forlade EM uden en eneste sejr i bagagen, så har DBU ingen planer om at skulle finde en afløser for Hjulmand. Derimod har DBU-direktør Peter Møller slået fast, at den danske landstræner har fuld opbakning fra alle i DBU.

"Jeg synes ikke, at der noget i de resultater, som gør, at der skal sættes spørgsmålstegn ved Kasper Hjulmand. Vi er glade for at have Kasper som landstræner, og han har fuld opbakning fra alle os i DBU," siger Møller til TV2.

Dermed er der intet, der indikerer, at der skulle være nogen fare for, at han bliver fyret. Tværtimod er der tale om en udtalelse, der lægger op til, at DBU har planer om at give ham lov til at fortsætte i resten af kontraktperioden.

Hjulmand har stået i spidsen for Danmark ved tre slutrunder, hvilket har været med varierende succes. Han har fået en del kritik i forbindelse med EM 2024, hvor Danmark ikke vandt en eneste kamp.

På de sociale medier har det også været tydeligt, at det ikke er alle, der mener, at han skal fortsætte i sit job. Omvendt er der også andre, der bakker op om Hjulmand. I sidste ende er det dog DBU, der står med beslutningen, og skal man tro Peter Møller, så har de fuld tiltro til ham.

Læs også

Kasper Schmeichel raser efter EM-exit

Rasmus Højlund deler følelsesladet EM-besked om at føle sig 'skyldig'

2024-07-02T07:47:30Z dg43tfdfdgfd