DENNE KLUB VIL HENTE CHRISTIAN ERIKSEN

På det seneste har der været et hav af rygter om Christian Eriksen. De fleste har handlet om, at den danske midtbanespiller er færdig i Manchester United denne sommer.

Eriksen har ikke fået meget spilletid under træner Erik ten Hag i denne sæson. Den nye INEOS-ledelse har desuden heller ikke den store fidus til ham. Det kan derfor resultere i, at begge parter beslutter, at det er tid til at pakke kufferterne.

Læs også

Carlo Ancelotti med overraskende tilbud til Toni Kroos

Kasper Hjulmand jubler over ny ændring: "Det er en god idé"

Ifølge det tyrkiske medie Fanatik er det uundgåeligt, at det kommer til at ske. Derfor er det kun et spørgsmål om tid, før det annonceres, at han forlader den engelske klub.

Den 32-årige midtbanespiller har et enkelt år tilbage af sin kontrakt med United. Derfor er han af interesse for flere klubber, der håber at kunne hente ham billigt. Blandt andet har Galatasaray et godt øje til ham, skriver Fanatik.

Ikke nok med det, så kan han ende med at få selskab af en af sine nuværende holdkammerater. Den tyrkiske klub har nemlig også et godt øje til Casemiro, som de ifølge Fanatik også vil forsøge at hente denne sommer.

Rent økonomisk vil det angiveligt ikke være et problem for Galatasaray at få Eriksens skifte til at hænge sammen. Opgaven består derimod af, at de skal overbevise ham om, at et skifte til Tyrkiet er det rette.

Tidligere har der også været meldinger om interesse fra Tyrkiet. Det var der blandt andet i starten af året, men dengang rapporterede flere medier, at et sådant skifte ikke var af interesse for Eriksen.

I takt med, at han har fået mindre og mindre spilletid, kan dette dog have ændret sig. Det kan derfor ikke afvises, at Eriksen nu er åben for at skifte til Tyrkiet. Under alle omstændigheder forventes det, at han forlader De Røde Djævle inden længe.

Læs også

Kan forlade Manchester United: Bruno Fernandes tilbudt til storklub

Kort før EM: Kasper Hjulmand indkalder landsholdsprofil

2024-06-05T10:55:06Z dg43tfdfdgfd