DRAMATISKE BILLEDER: BANELøBER FORSøGTE AT ANGRIBE MOHAMED SALAH

Under en fodboldkamp mellem Egypten og Sierra Leone blev Liverpool-stjernen Mohamed Salah målet for flere baneløbere.

Heldigvis undgik Salah en direkte konfrontation, takket være hurtig indgriben fra både holdkammerater og sikkerhedspersonale.

Egypten sikrede sig en sejr på 2-0 over Sierra Leone i en udebanekamp, hvor Trezeguet fra Trabzonspor scorede begge mål. Men kampens afslutning blev overskygget af uventede og alvorlige hændelser. Flere personer brød sikkerhedsbarriererne og løb ind på banen, tilsyneladende med det formål at nå frem til Salah.

Liverpool-spilleren blev dog effektivt beskyttet af en holdkammerat, inden sikkerhedspersonalet på stadion fik kontrol over situationen.

Efter hændelsen blev Salah eskorteret fra banen af personer i militæruniform, som det fremgår af flere videoer, der er blevet delt online. På trods af den intense situation, forblev Salah rolig gennem hele forløbet. Dette er ikke første gang, at den egyptiske stjerne har oplevet lignende situationer.

Salahs popularitet og status som en af Egyptens mest prominente sportsfigurer kan tiltrække både beundring og uønsket opmærksomhed.

Opdater dig med de seneste nyheder fra fodboldverdenen. Læs mere på Fodboldnyheder.dk

2023-11-20T07:19:23Z dg43tfdfdgfd