DåRLIGE NYHEDER FRA HOLGER RUNE-LEJREN: OL ER I FARE

Det er ikke sikkert, at de danske fans går glæde af at se Holger Rune ved OL i Paris. Det viser sig nemlig, at hans deltagelse i den store turnering faktisk hænger i en meget tynd tråd.

I disse dage befinder han sig i Kroatien. Her skulle han faktisk have været i gang med sine forberedelser til ATP 250-turneringen i næste uge. Det er dog ikke det, han bruger sin tid på. Derimod skal han i første omgang scannes og tjekkes af læger.

Læs også

Skadet Holger Runes OL-drømme hænger i en tynd tråd: "Jeg prøvede, men det var ikke godt"

Rafael Nadal er tilbage: Sker for første gang i 2 år

Lørdag kom det frem, at Rune ikke blot døjer med en knæskade, men også med en håndledsskade. Ifølge TV 2 Sport er det sidstnævnte, der har gjort, at der nu er tvivl om hans deltagelse i OL. Der er nemlig kun en uge til, at starten går.

"Det ser desværre ikke lovende ud efter den første lægelige udtalelse efter gennemgangen af scanningen af håndleddet," siger Aneke Rune, Holger Runes mor og manager, til TV 2 Sport.

I samme ombæring fortæller hun, at der stadig er håb. Det er derfor endnu ikke udelukket, at han ikke bliver klar til start.

"Vi afventer to tennisspecifikke læger, der skal give en second opinion i morgen (mandag, red.). Tennishåndled ser anderledes ud end almindelige håndled, så vi holder håbet oppe en dag mere," siger hun.

Hvis det viser sig, at den 21-årige dansker får et kedeligt svar fra lægerne mandag, får det med stor sandsynlighed konsekvenser for hans deltagelse ved OL i Paris.

OL bliver skudt i gang lørdag den 27. juli. Hvis han formår at blive klar, vil det være første gang, at Rune stiller op ved OL.

Læs også

Carlos Alcaraz giver Holger Rune overraskende titel: "Han er den største..."

Derfor er Aneke Rune ikke længere til stede ved alle Holgers kampe

2024-07-22T04:59:04Z dg43tfdfdgfd