EFTER VOLDSOM KRITIK: DANIEL RICCIARDO LANGER UD EFTER TIDLIGERE F1-MESTER

Daniel Ricciardo tog til genmæle mod Jacques Villeneuve ved Canadas Grand Prix. Det gjorde han blot en dag efter, at den tidligere canadiske kører sagde, at han ikke længere burde være i Formel 1.

Ricciardo kom med et bevis på banen ved at kvalificere sig som nummer fem og langede derefter ud efter Villeneuve.

Læs også

Kasper Hjulmand slår fast: Stjerne kommer ikke til at starte

Thomas Frank scorer kæmpe job i England

"Jeg ved stadig ikke, hvad han sagde, men jeg har hørt, at han har snakket… Men det gør han altid," sagde Ricciardo ifølge AP News.

"Jeg tror, han har slået hovedet lidt for mange gange. Jeg ved ikke, om han spiller ishockey eller noget."

Villeneuve, der blev F1-mester i 1997 og er søn af racerkører Gilles Villeneuve, rasede mod Ricciardo i en Sky Sports-udsendelse.

"Hvorfor er han stadig i F1? Vi har hørt det samme nu de sidste fire til fem år - vi skal gøre det bedre for ham og stakkels ham. Det har været fem år med det. Undskyld, nej, du er i F1," sagde Villeneuve.

"Måske gør du den indsats for Lewis Hamilton, der har vundet flere mesterskaber. Du gør ikke den indsats for en kører, der ikke kan klare det. Kan du ikke klare det? Tag hjem. Der er en anden, der kan tage din plads."

Ricciardo vandt den sidste af sine otte F1-sejre i 2021. Den 34-årige australier sikrede sig sin første F1-sejr for 10 år siden i Montreal.

"Jeg har åbenlyst været meget motiveret for at gøre mere, end jeg har gjort i år. Jeg ved, hvor godt de resultater føles, og det er derfor, jeg gør det: for at føle de højder," sagde Ricciardo.

"Da jeg kom ind i ugen, føltes alt rigtigt. Jeg var virkelig glad for at komme tilbage til denne bane og køre her, da jeg elsker det. I dag er det 10 år siden jeg fik min første sejr, og den dag ændrede mit liv. Så der er bare mange dejlige følelser ved det."

Selvom Ricciardo ikke har en aftale på plads til næste sæson, meddelte RB lørdag, at hans holdkammerat Yuki Tsunoda forbliver på holdet.

Læs også

Medie med chokmelding: Cristiano Ronaldo kan være på vej til et af Europas bedste hold

Manchester United tæt på at annoncere beslutning om Erik ten Hags fremtid

2024-06-09T08:10:14Z dg43tfdfdgfd