EKSPERT: DISSE TRE PROFILER STOPPER På LANDSHOLDET EFTER EM

Der har været en masse postyr omkring den trup, som Kasper Hjulmand har udtaget til det kommende EM.

Der er ingen Matt O'Riley, ingen Nicolai Vallys og ingen Morten Frendrup. De tre midtbaneprofiler har ellers tilfælles, at de alle har spillet en masse minutter i deres respektive klubber.

Det kan man ikke ligefrem sige om Christian Eriksen, Pierre Emile Højbjerg og flere af de andre, hvorfor kritikken er haglet ned over Kasper Hjulmand.

'Heldigvis' ser det ud til, at den danske landstræner bliver tvunget til at vælge et par nye navne, næste gang han skal udtage en trup.

Læs også

Kasper Hjulmand melder ud om landsholdsstjerne: Han får en mindre rolle

Nicklas Bendtner er ikke i tvivl: Her skal landsholdet forbedre sig

Carsten Werge, som er ekspert og fodboldredaktør på TV 2, har besvaret en række spørgsmål fra læserne, og her delte han blandt andet sine tanker om, hvilke profiler der stopper på landsholdet efter slutrunden.

Sådan skriver TV 2 Sport.

"Simon Kjær, Kasper Schmeichel og Thomas Delaney. Tre nøglespillere, der har dét til fælles, at de har aftaleudløb med deres nuværende klubber: AC Milan og RSC Anderlecht. Delaney er i øvrigt fortsat ejet af Sevilla", skriver han og fortsætter:

"Men jeg forudser, at trioen gerne vil fortsætte deres klubkarrierer og derfor prioriterer at bruge kræfterne dér i den kommende sæson frem for på landsholdet."

Inden de tre profiler får lov at vinke til landsholdet, skal de store turnering dog afvikles. Det bliver spændende at se, om Danmark kan gøre det ligeså godt, som de gjorde i 2021, hvor de nåede helt til semifinalen.

Læs også

Jagtes også af Real Madrid og Liverpool: Manchester United byder på fransk stjerne

Kasper Hjulmand slår fast: Det må ikke ske igen

2024-06-06T18:45:23Z dg43tfdfdgfd