EKSPERT MED OPSIGTSVæKKENDE MELDING OM NIKLAS LANDIN

I morges kom det frem, at Danmarks håndboldlandshold inden længe skal vinke farvel til Niklas Landin.

Landsholdsmålmanden stopper nemlig på landsholdet efter OL - akkurat ligesom Mikkel Hansen.

TV 2 Sports håndboldekspert, Bent Nyegaard, kaster nu lys over, hvor meget Landin har betydet for det danske landshold, og han lægger ikke skjul på, at den 35-årige dansker bidrager med mere end redninger:

"Det er en kæmpespiller. Det, der identificerer det hele, er, at det også er en stor personlighed. Det er ikke kun at tage bolde", siger han.

Læs også

Niklas Landin stopper på landsholdet: Nu tager Nikolaj Jacobsen bladet fra munden

Det er ikke nogen hemmelighed, at Niklas Landin har haft en fremragende karriere, og at han har spillet en afgørende rolle i Danmarks mange triumfer.

Han var vundet OL, EM og VM og Champions League, og ifølge Bent Nyegaard har han været med til at øge vindermentalitet i den danske trup:

"Han har haft en enorm indflydelse på ambitionsniveauet, og det, at landsholdet igen og igen har præsteret på så højt niveau. Han har vundet ALT, hvad der er at vinde."

Nummer to

Selvom Landin har været fremragende, så er han alligevel ikke den største landsholdsspiller nogensinde ifølge Bent Nyegaard.

Eksperten påpeger, at Mikkel Hansen er også bliver den største profil, dansk håndbold nogensinde har oplevet, men at Landin indtager en flot andenplads på den liste.

Landins afgang vil utvivlsomt efterlade et stort hul i landsholdet, både på og uden for banen. Hans evne til at præstere i de mest pressede situationer og hans lederskab har været uvurderlig for holdet.

Keeperens beslutning om at trække sig efter OL i Paris markerer afslutningen på en æra, men også begyndelsen på en ny, hvor nye talenter skal træde frem og bygge videre på det fundament, Landin har været med til at etablere.

Læs også

Ny lov er på vej: Det skal koste op til 30.000 kroner i bøde

Disse apps optager dine samtaler: Slet dem omgående

Tjek din e-Boks: Hvis du ikke har fået denne besked, er der mange penge at spare

2024-06-03T15:50:02Z dg43tfdfdgfd