ER IKKE TIL AT STOPPE: ERLING HAALAND SKRIVER PREMIER LEAGUE-HISTORIE

Da Erling Haaland skulle forlade Borussia Dortmund, var der rift om hans underskrift. Der blev hevet og flået i den norske stjerne fra alle de store ligaer i Europa, men i sidste ende satte han sin underskrift på en kontrakt med Manchester City.

Det har vist sig at være en stor succes for både Haaland og City. Efter skiftet er det ikke gået stille for sig med hensyn til scoringer. Tværtimod har han scoret mål på samlebånd, og har derfor været en vital spiller under Pep Guardiola de seneste to sæsoner.

Læs også

Andreas Christensen bliver hyldet af ekspert

Tidligere Premier League-spiller med klar opfordring til Pierre-Emile Højbjerg

På grund af den store mængde mål, har den unge nordmand også formået at slå et hav af rekorder. Det er han endnu ikke færdig med at gøre, da han lørdag scorede hele fire mål i opgøret mod Wolves.

Det har betydet, at han nu er oppe på 25 mål i Premier League i denne sæson. Det blegner en smule i forhold til hans første sæson, hvor han scorede 36 mål i ligaen, men det er alligevel imponerende.

Faktisk er det så imponerende, at det har givet ham en plads i historiebøgerne. Haaland er nemlig den eneste spiller, der har scoret mindst 25 mål i hver af sine to første sæsoner i den engelske liga. Det skriver Statmuse.

Haaland blev naturligvis topscorer i Premier League i sin første sæson efter skiftet fra Dortmund. Det er der en god chance for, at han bliver igen. I skrivende stund har han en føring på fem mål ned til hhv. Cole Palmer og Alexander Isak.

Desuden har City fortsat kampe mod Fulham, Tottenham og West Ham i denne sæson, hvorfor han har gode forudsætninger for at sende flere bolde i kassen.

Læs også

José Mourinho har afvist flere tilbud - vil kun til denne klub

Pep Guardiola med forudsigelse: De vinder EM

2024-05-05T15:21:31Z dg43tfdfdgfd