ERIK TEN HAG ER 'RASENDE' På HAM: NU ER MARCUS RASHFORD SAT TIL SALG

Manchester United-stjernen Marcus Rashfords forhold til Erik ten Hag er brudt helt sammen. Det sker på baggrund af en sæson, der har været meget skuffende for den engelske kantspiller - både på og udenfor banen.

I sidste sæson var Rashford en af de vigtigste spillere for Erik ten Hag, da han scorede 30 mål og lagde op til yderligere 10 mål i 56 kampe. I denne sæson forholder det sig helt anderledes, da det kun er blevet til otte mål i 40 kampe.

Læs også

Derfor skal Diego Maradona graves op fra jorden

Tidligere landstræner er gået bort

Desuden har han blandet sig ind i nogle kontroverser udenfor banen, der ikke har gavnet hans position i klubben. At hans niveau ikke er optimalt, fik han at føle, da han blev skiftet ud i kampen mod Coventry City på Wembley Stadium. Her blev han nemlig mødt af buhråb fra klubbens fans.

Ifølge The Express skulle hans forhold til Ten Hag også været meget skrøbeligt. Det kan der være flere grunde til, men at den hollandske træner selv er under pres, er næppe med til at gøre det bedre.

Det britiske medie The Sun skriver, at Ten Hag er blevet 'rasende' på Rashford, der har ignoreret hans advarsler om at føre en lidt for festlig livsstil. Blandt andet har han kaldt Rashfords fødselsdagsfejring i Manchester få timer efter et nederlag mod Manchester City for 'uacceptabelt'.

Ydermere blev han droppet til FA Cup-kampen mod Newport County i januar efter at have drukket i Belfast, og derfor have misset en træning. Først sagde han dog, at det var på grund af sygdom, at han ikke kunne deltage i træningen.

Det lyder, at Rashford og Ten Hag næsten ikke har talt sammen siden hændelsen. Det har begrænset til instruktioner under kampene, hvilket efterlader hans fremtid i det uvisse.

The Sun mener at vide, at han er til salg, og at United er villige til at overveje bud på 80 millioner pund og opefter. Det svarer til næsten 700 millioner kroner, som medejer Sir Jim Ratcliffe kan bruge på andre indkøb.

Rashford har dog ingen interesse i at forlade United, da han sidste år forlængede sin kontrakt indtil sommeren 2028. Denne kontrakt har en værdi på intet mindre end 325.000 pund (2,8 mio. kr.) om ugen, skriver The Express.

Læs også

Andreas Christensen bliver hyldet af ekspert

Michael Laudrup lægger ikke fingre imellem: "Manden kan ikke drible"

2024-05-06T18:55:56Z dg43tfdfdgfd