FCK SIKRER SIG GULD-MATCHBOLD MED SNæVER SEJR I VIBORG

I næstsidste runde af Superligaen sikrede et toptændt FC København-hold sig mandag en 2-1-sejr i Viborg og kan dermed selv afgøre, om guldet for andet år i træk lander hos FCK.

FCK har nu fire point ned til de nærmeste konkurrenter FC Nordsjælland, og allerede senere mandag kan FCK have vundet guld, hvis FCN taber i Brøndby.

FCK var foran 2-0 efter godt en halv times spil, og herfra kørte guldbejlerne sejren i hus trods en Viborg-reducering efter pausen.

Viborg kan med nederlaget blive indhentet af AGF i kampen om bronzemedaljerne tirsdag.

FCK kom bedst fra start med masser af boldbesiddelse på Viborgs banehalvdel, og allerede efter et kvarters spil lykkedes det FCK at bringe sig foran.

Efter et flot angreb med fikse kombinationer endte bolden ved angriberen Jordan Larsson, der elegant krøllede bolden op i det lange målhjørne til en FCK-føring.

Efter målet fortsatte FCK med at presse på, og efter 33 minutter fik holdet et straffespark, da Viborgs midtbanespiller Jacob Bonde havde hånd på bolden i eget felt.

Offensivspilleren Diogo Goncalves brændte straffesparket på Lucas Lund i Viborg-målet, men portugiseren var hurtig over returbolden, som han sendte i mål til 2-0.

Efter pausen kom Viborg meget bedre med i kampen, og efter 61 minutter reducerede værterne, da Jacob Bonde eksekverede et straffespark efter hånd på bolden i feltet.

Efterfølgende satte Viborg sig på kampen og pressede gæsterne tilbage på egen banehalvdel i store dele af anden halvleg.

Ti minutter før tid var Viborg millimeter fra at udligne, men Kamil Grabara i FCK-målet fik akkurat pareret angriberen Renato Juniors hovedstød over mål.

Efter 82 minutter fik Viborgs kantspiller Ibrahim Said sit andet gule kort efter en hård tackling, og så kunne FCK køre den vigtige 2-1-sejr hjem.