FERRARI, FREDERIC VASSEUR FRIKENDER CARLOS SAINZ: 'VANSKELIGE FORHOLD'

En varm og stadig delvis analyse, men med en klar frifindelse.

Frederic Vasseur bebrejder ikke Carlos Sainz for den lange afkørsel på Mirabeu under Monacos Grand Prix, da der allerede var faldet kraftig regn over Monte-Carlo, og spanieren ventede på at få monteret våddæk.

Udflugten fra banen tvang ham til at slutte løbet på ottendepladsen. "Det er svært at få et klart billede af, hvad der skete på banen," indrømmede Vasseur til mikrofonerne på 'Sky Sport'. Løbet var kaotisk, men jeg synes, at vores tempo var godt i det første stint. Sainz forsøgte at skubbe på Ocon et par gange, men han sad fast bag ham. Der var ingen chance for at overhale, og da regnen kom, besluttede vi os for at løbe en risiko.

Vi var nummer fem og seks, og på den måde var der en chance for at slutte på tredjepladsen." Ferraris teamchef kom derefter ind på Sainz' fejl, som han ikke mente var alvorlig. "Forholdene var meget svære at håndtere. Vejrudsigten var ikke så dårlig for nogen, så vi kan ikke bebrejde Carlos for det, der skete.

Der var flere uheld, selv Russell kørte af," mindede Vasseur om. Maranellos koncentration skifter nu til det næste spanske Grand Prix. "Vi vender tilbage til en normal bane, og i Barcelona vil vi gerne gentage de fremskridt, vi allerede har set i kvalifikationen og på tempoet," forklarede Vasseur. "Vi kommer med nogle opdateringer til bilen, som forhåbentlig vil give os noget mere med hensyn til ydeevne.

2023-05-28T16:22:38Z dg43tfdfdgfd