FODBOLDSKADE I MONTE-CARLO? CARLOS SAINZ OPKLARER

Et problem på fodboldbanen, som ikke har nogen konsekvenser på banen.

Charles Leclerc og Carlos Sainz var blandt hovedpersonerne i den venskabelige fodboldkamp mellem National Drivers' Team og All Star Team, en traditionel velgørenhedskamp, der åbner den uge med monegaskiske forpligtelser, der kulminerer med søndagens Monte-Carlo Grand Prix. De to Ferrari-kørere gav plads til begivenheden på de sociale medier, men især det, der skete med spanieren, bekymrede dem.

Som ønskede at få klarhed. Hvis Leclerc faktisk var hovedpersonen i et tumult, der var lige så klodset og komisk som harmløst, var opfattelsen af det, der skete med Sainz, en helt anden.

Sainz fik en iøjnefaldende bandage på låret mellem første og anden halvdel af løbet, hvilket krævede en forklaring fra hans side. "Hej alle sammen," lod Sainz vide via Instagram Stories, "jeg ville fortælle jer, at jeg har det helt fint og er klar til Monacos Grand Prix. Det, der skete i går, var en simpel kontakt under den klassiske velgørenhedsfodboldkamp. Ingen skader.

Jeg havde det lige så sjovt som altid med at spille fodbold, og nu er jeg klar til weekenden." "Vi er her for en god sag, og det er stadig sjovt, det er det, der tæller", skrev Leclerc i stedet og kommenterede billedet, hvor han kan ses på fodboldbanen benene op i luften.

2023-05-24T23:06:15Z dg43tfdfdgfd