GüNTHER STEINER MED HåRD UDMELDING OM KEVIN MAGNUSSEN

På det seneste har der været en del rygter om, at Kevin Magnussen mister sit sæde ved Haas i næste sæson. Der har blandt andet været rapporter om, at det amerikanske hold allerede har indgået en aftale med Esteban Ocon.

Den danske racerkører har været en del af holdet ad to omgange, hvor han har haft Günther Steiner som sin chef. Han blev dog afskediget forud for denne sæson, hvor holdejer Gene Haas besluttede at afløse ham med Ayao Komatsu.

Læs også

Var det dét? Nu ser det for alvor skidt ud for Kevin Magnussen

Kendt bilmærke kan vende tilbage til Formel 1 i næste sæson

På et pressemøde i forbindelse med et salgsfremstød for whiskymærket Buffalo Trace udtalte netop Steiner sig om Magnussens fremtid i Formel 1. Her fik han sået tvivl om, hvorvidt den 31-årige dansker egentlig er god nok til at være en del af den ypperste klasse i motorsporten.

"Jeg elsker Kevin, men sammenlignet med Hülkenberg er hans seneste præstationer ikke imponerende for at sige det mildt," sagde han ifølge Ritzau.

Tyske Nico Hülkenberg har siden 2023 været Magnussens holdkammerat, men under alle omstændigheder ophører dette ved årsskiftet, da den tyske racerkører har underskrevet en kontrakt med Sauber.

"Vi er nødt til at være åbne om tingene. Enten er Hülkenberg bedre, end vi tror, ellers er Kevin bare ikke på det niveau, han bør have, for at køre Formel 1," lød det også fra Steiner.

Haas har allerede bekræftet, at det tomme sæde er gået til den blot 19-årige Oliver Bearman, der har gjort det godt som reservekører for Haas og Ferrari i denne sæson. Han fik især vist sig frem, da han overtog Carlos Sainz' bil i Saudi-Arabien tidligere på året.

Magnussen er fortsat i spil til det andet sæde, men han er nødt til at hæve sit niveau. Flere medier har rapporteret, at førnævnte Ocon er favorit til at tage det andet sæt. Hvis det sker, så kan det meget vel betyde, at Magnussen må sige helt farvel til Formel 1.

Læs også

Lando Norris traf selv beslutningen: Derfor vandt han ikke på Silverstone

Nu er sagen om bizare episode officielt slut: Her er dommen til Daniel Ricciardo

2024-07-11T12:38:51Z dg43tfdfdgfd