HAN HOLDER SIG IKKE TILBAGE: ERIK TEN HAG REVSER SPILLERE EFTER UNITEDS NEDERLAG TIL ROSENBORG

Manchester United-træner Erik ten Hag var langt fra tilfreds med sit holds præstation i deres træningskamp mod Rosenborg BK.

De Røde Djævle startede deres forberedelser til 2024/25-sæsonen med et 1-0-nederlag efter Noah Jean Holms mål i overtiden, der sikrede Rosenborg sejren på Lerkendal Stadion i Norge.

Læs også

Europæisk kæmpeklub har Matt O'Riley på ønskelisten

Lamine Yamals 20-årige 'pigeven' vælter internettet: Se den brunette skønhed her

Forud for kampstart sagde Ten Hag, at han ønskede at se sine spillere vise 'intensitet' i deres første kamp i sæsonopstarten. Han nævnte også, at holdet skulle være 'svære at slå' for deres modstandere, der i øjeblikket ligger nummer 11 i Eliteserien - men deres sløve indsats var ikke værd at fejre

I et interview med MUTV efter kampen beskrev en frustreret Ten Hag præstationen som 'ikke god nok' og nævnte faldende standarder.

"Resultatet er ikke sekundært. Selvfølgelig spiller vi i sæsonopstarten, men standarden hos Manchester United er, at man vinder kampe og bestemt ikke taber dem," sagde han.

"Hvis du ikke kan vinde, så må du ikke tabe kampen, som vi gjorde i kampens sidste sekund. Men præstationen er vigtigere, og den var under standard. Lad os sige, at han (Vitek, red.) fik mulighed fra holdet til at lave nogle meget gode redninger, fordi holdets præstation var langt fra god nok."

"Vi kan tale om alt det, der er dårligt, men det er ikke mig. Jeg har set, at dette ikke er standarden for topfodbold. I topfodbold skal du nå meget højere standarder. Det starter med enhver individuel spiller. Sørg for at du er i form."

"Jeg ved, at vi ikke kan være i form på dette tidspunkt. Jeg ved, at man har brug for disse kampe. Modstanderen er i ligaen, de har et meget højere niveau, men vi er Manchester United, og spillere fra Manchester United og et hold fra Manchester United, skal præstere bedre."

I betragtning af at Rosenborg er midt i deres hjemlige sæson i Norge, mens mange af United-spillerne lige er vendt tilbage fra sommerferie, kan man forstå, hvorfor deres præstation ikke var perfekt. Men tydeligvis var Ten Hag ikke i humør til at finde undskyldninger.

Læs også

Manchester United vil bruge over 2 milliarder på fem nye indkøb

Harry Maguire har truffet stor beslutning om fremtiden

2024-07-16T06:57:00Z dg43tfdfdgfd