HAR FåET NOK: RASMUS HøJLUND HAR KLAGET OVER HOLDKAMMERAT

Rasmus Højlund blev den dyreste danske fodboldspiller nogensinde, da han blev solgt til Manchester United. Men hans skifte til den engelske klub har bestemt ikke været fryd og gammen.

Derimod har den unge danske angriber fået en del kritik efter sit skifte til Old Trafford. Det skyldes, at han kun har scoret 13 mål i 36 kampe for De Røde Djævle. Desuden er kun syv af disse mål blevet scoret i Premier League.

Læs også

Ekspert med bekymrende melding om Andreas Christensen

Det er ikke Cristiano Ronaldo: Rasmus Højlund vælger sin foretrukne angrebspartner blandt United-legender

Selvom han har fået kritik for ikke at score nok mål, har mange også taget ham i forsvar. Det har primært handlet om, at Højlund simpelthen ikke får service nok. Og det har træner Erik ten Hag også indrømmet ved flere lejligheder.

Tilsyneladende har den 21-årige dansker nu fået nok. Ifølge den britiske avis Daily Mail har han klaget over det til trænerteamet i den engelske klub.

Helt konkret har han klaget over Bruno Fernandes, da han ikke mener, at han afleverer nok til ham. Det britiske medie skriver, at han har klaget direkte til Ten Hag og det øvrige trænerteam.

Hertil lyder det, at han endte i et skænderi med Diogo Dalot efter deres skuffende 3-4-nederlag til FC København i Parken. Her fik Højlund ikke ligefrem støtte fra Fernandes, der i stedet tog Dalots side.

Trænerteamet har tilsyneladende ikke gjort det store for at skabe en bedre relation mellem spillerne. Derimod blev Højlund bedt om at tale direkte med Dalot, og først efterfølgende har Fernandes valgt at slutte fred med ham.

"Da Højlund fortalte om sine bekymringer til trænerne, fik han at vide, at han skulle tage den direkte med Dalot. Det var først, da de to gav hinanden hånd og lagde det bag dem, at Fernandes også sluttede fred med ham, og harmonien blev genoprettet," skriver Daily Mail.

Læs også

Rasmus Højlund udpeger sin foretrukne angrebspartner: "Jeg tror, jeg ville vælge..."

Andreas Christensen melder klart ud: Næste sæson spiller jeg i denne klub

2024-04-23T10:34:25Z dg43tfdfdgfd