HEMMELIGHEDSFULD VIKTOR AXELSEN NæGTER AT TALE OM DET

Viktor Axelsen har i mange år været en af de danske atleter, der har haft størst fokus på at justere enhver detalje for at være bedst mulig. 

Da det er almen viden, er de andre danske atleter også godt klar over dette. Netop derfor valgte Holger Rune at ringe til Axelsen, da han fik brug for et par gode råd omkring sin kost, inden han skulle spille ved Wimbledon i London.

Læs også

Det kan indbringe Anders Antonsen over 10 millioner kroner: "Behøver jeg ikke stå og snakke om her"

Derfor er Viktor Axelsen tvunget til at droppe OL-åbning

I stedet for at holde alle sine tips og tricks for sig selv, valgte Axelsen at dele ud af dem. I et interview med Ekstra Bladet har han sat ord på dette. Her har han slået fast, at han kun er glad for at kunne sparre med andre danske atleter.

Selvom han ikke har noget imod at indrømme, at der har været lidt dialog mellem ham og Rune, så vil han ikke ud med, hvad de konkret har snakket om.

"Vores samtale vil jeg holde for os selv. Vi skal helst kunne snakke sammen os atleter, uden der skal stå nogle steder, hvad vi har snakket om. Men vi har en superfin dialog. Jeg tror godt, at vi begge ved, at hvis der er nogle spørgsmål eller brug for hjælp, så kan vi snakke med hinanden," sagde han.

Axelsen afviste heller ikke, at der kunne komme en dag, hvor han får brug for hjælp fra Rune. I så fald er han sikker på, at den danske tennisstjerne også er klar til at dele ud af sine guldkorn.

Den danske badmintonspiller får sin debut ved dette års OL lørdag aften, hvor han skal spille mod Prince Dahal fra Nepal. Rune kommer derimod slet ikke i aktion, da han har været nødt til at trække sig på grund af en skade i det ene håndled.

Læs også

Clara Tauson afslører forhold

Sådan er Caroline Wozniackis vej til OL-finale

2024-07-27T09:49:36Z dg43tfdfdgfd