HENRIK DALSGAARD SKIFTER TIL AGF

AGF har sikret sig en stærk forstærkning til deres forsvar ved at hente Henrik Dalsgaard, der efter denne sæson forlader FC Midtjylland. Den rutinerede forsvarsspiller har underskrevet en kontrakt med AGF, hvilket betyder, at han fra sommeren 2024 vil spille for aarhusianerne.

Det skriver Tipsbladet.

Henrik Dalsgaard har været en vigtig spiller for FC Midtjylland, hvor han trods en udløbende kontrakt stadig var førstevalg hos cheftræner Thomas Thomasberg.

Dalsgaards konkurrenter som Adam Gabriel og Joel Andersson har ofte måttet se sig forbigået, når Dalsgaard var til rådighed.

Med over 100 kampe for FC Midtjylland siden sin retur fra Brentford i 2021, bringer Dalsgaard en solid erfaring og en vindermentalitet med sig til AGF.

Dalsgaards ankomst til AGF kommer efter en periode, hvor klubben tidligere har mistet spillere til FC Midtjylland, som tilfældet var med Mads Bech Sørensen sidste sommer.

Denne gang går en af Superligaens profiler den modsatte vej, hvilket er en stor gevinst for AGF.

AGF-fans kan nu se frem til en styrket defensiv, når Dalsgaard slutter sig til truppen efter sommerferien. Klubben møder senere i dag FC København, og denne transfer-nyhed vil uden tvivl give fansene noget at glæde sig over på lang sigt.

Henrik Dalsgaard har også tidligere spillet næsten 200 kampe for AaB, og med sin store erfaring fra både dansk og engelsk fodbold er han en værdifuld tilføjelse til AGF's hold.

AGFs cheftræner Uwe Rösler ser frem til at arbejde med en spiller, der har et udpræget krigergen og en solid forsvarskompetence. Dette passer perfekt ind i Röslers taktik og ambitioner for holdet.

Læs også

AGF siger farvel til to spillere: Den ene har været fast mand hele sæsonen

Fremtiden for lejesvenden er uvis: AGF har dog en option

2024-05-21T13:34:02Z dg43tfdfdgfd