HOLDET MELDER UD: KæMPE STJERNE FåR ESTEBAN OCONS SæDE

Der er gang i svingdøren hos Formel 1-mandskabet Alphine, der så sent som i går løftede sløret for, at Esteban Ocons Alphine-eventyr synger på sidste vers.

Efter at have sikret holdets første point i Miami, var forholdet mellem Esteban Ocon og resten af teamet begyndt at blive anstrengt.

Og det får nu konskevenser for Esteban Ocon, hvis tid hos Alphine lakker mod enden.

Læs også

Haas overvejer Formel 1-veteran som afløser for Nico Hülkenberg

Esteban Ocon stopper nemlig hos Alpine, når sæsonen er overstået.

Det oplyser teamet i en pressemeddelelse. 

De lægger ikke skjul på, at det er en fælles beslutning.

"Det har været en meget betydende periode af mit liv. Mens jeg har været her i fem år på fuld tid, begyndte min professionelle karriere i Enstone tilbage, da jeg var teenager, så det vil altid være et særligt sted for mig", siger 27-årige Esteban Ocon, der snart vil løfte sløret for sine fremtidige planer:

"Jeg vil snart annoncere mine planer, men i mellemtiden er mit fulde fokus på at levere for dette team og have en succesfuld tilbageværende del af sæsonen".

Det kan dog også tyde på, at Esteban Ocon kan sikre sig et sæde hos en af de andre hold i feltet.

Flere teams overveje Esteban Ocon som en potentiel kører for næste sæson. Audi er interesseret, hvis de ikke kan få fat i Carlos Sainz, og Haas overvejer også ham som en erstatning for Nico Hülkenberg.

Men det lader til, at det ikke kun er Audi, der vil have fingrene i Carlos Sainz.

Bruno Famin, der står i spidsen for Alphine, afslører at han gerne ser den spanske racerkører i det ledige sæde hos Alphine.

Det skriver f1oversteer.com.

Der er for alvor lagt i kakkelovnen til nogle spændende måneder for den spanske racerkører, der i øjeblikket slår sine folder for Ferrari.

Læs også

Günther Steiner sætter navn på: Her er den nye Max Verstappen

Oscar Piastris kommentar om Charles Leclerc får hele internettet til at grine

2024-06-04T16:37:17Z dg43tfdfdgfd