HOLGER RUNE I NYT SAMARBEJDE: "DER KOMMER RIGTIG MANGE HENVENDELSER"

Holger Rune har i en alder af 21 opnået vilde ting på tennisbanen.

Han har for eksempel vundet ATP 1000 turneringen, Paris Masters, og han har slået verdensetteren, Novak Djokovic, flere gange.

Niveauet har dog været svingende i den seneste periode, som har været fuld af skuffelser. Uden for banen er succesen dog ikke til at tage fejl af, og det har resulteret i et nyt samarbejde.

Læs også

Caroline Wozniackis far lægger ikke fingre imellem: Vælg noget andet

Sagde han virkelig det? Tennisstjerne kalder Holger Rune for 'monster'

Holger Rune har nemlig udvidet sit team for at optimere sin kommunikation og håndtering af medieopmærksomhed. Det bekræfter hans mor og manager, Aneke Rune, overfor B.T.

Hun forklarer videre, at de kontinuerligt arbejder på at skabe det bedst mulige setup omkring Holger, hvilket også er den primære grund til, at de har indgået et samarbejde med kommunikationsfirmaet Ulveman & Børsting, som Michael Ulveman og Mikael Børsting står bag,

Deres ekspertise skal nu hjælpe Holger Rune med at navigere i den øgede medieopmærksomhed, som følger med at være en verdenskendt sportsstjerne.

Laver ikke om på det

Det nye samarbejde påvirker dog ikke Holger Runes eksisterende repræsentation af International Management Group (IMG), som fortsat vil varetage hans interesser på det internationale marked.

Aneke Rune understreger, at samarbejdet med Ulveman & Børsting primært er rettet mod håndteringen af danske medier.

"På det internationale marked hjælper IMG os, men det er jo ikke nogen hemmelighed, at der fra danske medier er en særlig stor interesse for Holger, som jo er rigtig dejligt og den vokser i takt med Holgers karriere."

Aneke Rune forklarer videre, at de mange henvendelser og forespørgsler kan være meget tidskrævende:

"Der kommer rigtig mange henvendelser og forespørgsler, som er tidskrævende at skulle håndtere, og derfor har det været den rigtige beslutning for os at få hjælp fra Ulveman & Børsting."

Læs også

Holger Runes tidligere træner roser tennisstjerne

Grigor Dimitrov vækker opsigt efter hudløst ærlig udtalelse

2024-05-22T16:52:02Z dg43tfdfdgfd