HOLGER RUNE TALER UD EFTER KOLLAPS: DERFOR SKETE DET

Holger Rune fik en helt fantastisk start på sin kamp mod argentinske Sebastián Báez. Derfor så det også ud til, at det var en kamp, som han hurtigt ville få afgjort.

Sådan gik det dog slet ikke, for mandag aften blev Rune sendt ud af ATP 1000-turneringen i Rom. Det skete på baggrund af et stort kollaps midtvejs i andet sæt, hvorfra hans niveau faldt flere niveauer. Det gjorde, at Báez kunne spille sig tilbage i kampen, som han endte med at vinde.

Læs også

Nu er det slut: Novak Djokovic overrasker stort

Novak Djokovic med opsigtsvækkende udtalelse

Efter kampen forklarede Rune, at han både løb tør for kræfter og mistede fokus. Især sidstnævnte peger han på som årsag til, at han tabte til den argentinske modstander.

"Men jeg mister fuldstændig fokus i andet sæt, og også en del af tredje sæt, hvor jeg ikke rigtig finder mit niveau. Det var mangel på fokus, der afgjorde kampen," sagde Rune til TV 2 Sport efter nederlaget.

I interviewet forklarede han også, at han følte, at han havde forberedt sig godt nok. Derfor havde han også svært ved at finde ud af, hvorfor han pludselig begyndte at miste fokus midt i kampen. 

"Det skal jeg have fundet ud af, hvorfor det gør (at fokus forsvandt, red.). Om det er, fordi at jeg ikke har drukket eller spist nok. Kampen var meget senere, end vi havde forventet," sagde han.

Den 21-årige dansker kom også ind på, at kampen blev spillet meget senere, end han havde regnet med. Flere gange i løbet af eftermiddagen gik han ud for at varme op, hvorefter han vendte retur, fordi hans kamp igen var blevet udskudt.

Oprindeligt skulle hans kamp have været spillet sen eftermiddag, men den endte med først at starte omkring kl. 20.00. Alligevel slog Rune fast, at det var 'for dårligt' af ham, at han mistede fokus og tabte kampen.

Læs også

Holger Rune med stor indrømmelse: Det vil jeg ikke lægge skjul på

Rafael Nadal deler trist nyhed efter Italian Open

2024-05-14T10:35:49Z dg43tfdfdgfd