HVOR MEGET HAR CRISTIANO RONALDO TJENT SIDEN SIT SKIFTE TIL SAUDI-ARABIEN?

Tilbage i november 2022 sluttede Cristiano Ronaldos anden periode i Manchester United på en bitter måde efter hans meget kontroversielle interview med Piers Morgan. 

I december 2022 forlod den femdobbelte Ballon d'Or-vinder europæisk fodbold og skrev under på en kontrakt med Saudi Pro League-klubben Al Nassr, hvilket kom som et stort chok for rigtig mange.

Læs også

Paul Scholes tøvede ikke, da han skulle vælge mellem Messi og Ronaldo

Carlo Ancelotti vil hente Toni Kroos-afløser i Barcelona

Siden da har den 39-årige scoret 68 mål i 74 kampe for Al Nassr på tværs af alle turneringer. På tidspunktet for hans underskrift blev det rapporteret, at han blev verdens bedst betalte spiller - og der var absolut ingen, der var i nærheden af ham rent lønmæssigt.

Ronaldo siges at tjene 177 millioner pund om året i klubben, der har hjemme i Riyadh, hvilket svarer til omkring 3.403.846 millioner pund om ugen. Det svarer til henholdsvis 1,56 milliarder kroner om året og 30,1 millioner kroner om ugen.

Det betyder, at Ronaldo per august 2024 allerede har tjent omkring 292 millioner pund, hvilket svarer til over 2,5 milliarder kroner. Ronaldos nuværende kontrakt løber indtil sommeren 2025 - og der er endda tale om, at han kan ende med at forlænge sit ophold i klubben med endnu en sæson.

Denne sommer var Ronaldo kaptajn for Portugal ved EM i Tyskland, men han formåede ikke at score i turneringen, hvor han blandt andet missede et straffespark i 1/8-finalen mod Slovenien. Han indrømmede også, at det ville være hans sidste EM efter en rekordsættende præstation.

"Det er uden tvivl mit sidste EM," sagde Ronaldo efter kampen mod Slovenien, ifølge mediet O Jogo.

"Men jeg er ikke følelsesladet over det. Jeg er rørt over alt, hvad fodbold betyder - over den entusiasme, jeg har for spillet, entusiasmen ved at se mine fans og min familie, og den kærlighed folk har til mig."

"Det handler ikke om at forlade fodbold, for hvis jeg gør det, hvad ellers ville jeg have brug for at gøre eller vinde? Det handler ikke om at få et point mere eller mindre. At gøre folk glade er det, der motiverer mig mest."

Læs også

Liverpool har truffet beslutning om Salah efter nylig udtalelse

Victor Osimhen taler ud efter kollapset Chelsea-skifte

2024-09-07T08:49:37Z dg43tfdfdgfd