JADON SANCHO HAR TRUFFET STOR BESLUTNING OM FREMTIDEN

Tiden i Manchester United blev aldrig den store succes for Jadon Sancho. Hans ophold på Old Trafford kulminerede med en åben konflikt med træner Erik ten Hag, der sparkede ham helt ud af truppen.

Efter en periode på flere måneder, hvor Sancho hverken fik spilletid eller trænede med førsteholdet, traf den 24-årige stjerne en stor beslutning. Han valgte at acceptere tilbuddet om at blive udlejet til Borussia Dortmund resten af sæsonen.

Læs også

José Mourinho har afvist flere tilbud - vil kun til denne klub

Tidligere Premier League-spiller med klar opfordring til Pierre-Emile Højbjerg

Det har været en fin succes for Sancho, der også spillede i den tyske klub, inden han kom til Manchester United. Tilsyneladende har han igen fundet sig godt til rette i Bundesligaen, og det har fået ham til at træffe en stor beslutning.

Ifølge den tyske udgave af Sky Sports har den udlejede kantspiller besluttet, at han ikke vil vende tilbage til United efter denne sæson. Heller ikke i tilfælde af, at Erik ten Hag får sparket efter sæsonen, er Sancho åben for at vende retur.

Derimod fortæller kilder til Sky Sports, at han er glad for at være i Dortmund, hvor han ønsker at blive. Det kræver dog, at de to storklubber kan blive enige om en ny aftale.

Bundesliga-klubben har ikke råd til at købe Sancho til sommer, hvorfor det hele afhænger af, at United er villige til at udleje ham endnu en sæson. Ifølge Sky Sports bliver der arbejdet på en lejeaftale med en købsoption, så han kan købes fri næste år.

Da Sanchos nuværende kontrakt med United løber frem til sommeren 2026, er forhåbningen i Dortmund, at de kan købe ham til nedsat pris næste år. Det kræver dog først og fremmest, at de to klubber kan nå til enighed om en lejeaftale og en købsoption.

Læs også

Napoli har truffet stor beslutning om Jesper Lindstrøm

Rasmus Højlund hyldes: Kan blive som Harry Kane

2024-05-04T14:47:43Z dg43tfdfdgfd