JADON SANCHO åBEN FOR MANCHESTER UNITED-RETUR På éN BETINGELSE

Ten Hags fremtid er i alvorlig fare på grund af Uniteds problemer denne sæson, og klubben overvejer angiveligt seriøst at hente en ny træner til 2024/25-sæsonen.

Ifølge mediet inews kunne et farvel til Ten Hag få Sancho til at forsøge at genoplive sin karriere på Old Trafford, idet den engelske landsholdsspiller endnu ikke er klar til at opgive sin tid i klubben.

Læs også

Erling Haaland er ikke en del af Pep Guardiolas fremtidsplaner

Xavi raser mod dommer efter nederlag til PSG

Rapporten hævder, at den 24-årige ville være åben for at 'starte forfra' under en ny træner. Til gengæld er det usandsynligt, at han vil spille for De Røde Djævle igen, hvis Ten Hag beholder sit job.

Sancho spillede i Uniteds første tre kampe i den nuværende Premier League-sæson, men var derefter mærkbart fraværende fra truppen mod Arsenal i starten af september.

Ten Hag sagde, at dårlige præstationer under træning havde ført til, at angriberen blev udeladt. Men Sancho insisterede derimod på, at det ikke var tilfældet og hævdede, at han var blevet gjort til 'en syndebuk'.

Efter tilsyneladende at have nægtet at undskylde for effektivt at kalde sin træner en løgner, blev den unge kantspiller helt fjernet fra førsteholdet på Old Trafford.

Sancho vendte tilbage til Borussia Dortmund på et lejeophold i januar, hvor han har scoret to gange og lavet to oplæg i 14 kampe. Men til sommer kan han potentielt vende tilbage til England.

Er der en vej tilbage til United for Sancho?

Under Ten Hag er det meget, meget svært at forestille sig, at Sancho kommer til at spille for United igen.

Der er dog en stor chance for, at hollænderen ender med at miste sit job denne sommer. I et sådant tilfælde vil Sancho være parat til at diskutere en tilbagevenden.

Man kan dog ikke komme uden om, at angriberen har skuffet i sin tid hos United. Han har kun har formået at bidrage med 12 mål og seks oplæg i 82 optrædener på tværs af alle turneringer.

Sancho har vist glimt af sin ubestridte kvalitet, men han har haft svært ved at præstere konsekvent. Klubben står derfor over for en stor beslutning, når denne sæson er overstået.

Dortmund er ivrige efter at hente ham permanent, men har ikke råd til at betale de 40 millioner pund, som United angiveligt vil kræve for ham. En række andre klubber holder dog også øje med ham, hvorfor et permanent skifte ikke kan udelukkes.

Læs også

Transferekspert bekræfter: Manchester United har fundet afløser for Christian Eriksen

Tidligere landsholdsspiller er gået bort

2024-04-17T18:23:57Z dg43tfdfdgfd