JANNIK SINNER NåR VILD MILEPæL: MATCHER RAFAEL NADAL, ROGER FEDERER OG NOVAK DJOKOVIC

Bortset fra Novak Djokovic, Rafael Nadal, Roger Federer og Andy Murray, havde ingen anden spiller i de sidste tyve år formået at nå semifinalerne i de tre største turneringer efter sæsonens start.

Desuden havde kun fem andre spillere siden 1990 - datoen, hvor tidsplanen kan sammenlignes med den nuværende - formået at opnå dette resultat. Her er der tale om Stefan Edberg, Pete Sampras, Andre Agassi, Thomas Muster og Marcelo Rios.

Læs også

Uvished om Novak Djokovics fremtid efter trænerstop

Carlos Alcaraz viser sit sande jeg efter nederlag til Grigor Dimitrov i Miami Open

Men nu har Jannik Sinner også opnået denne fantastiske milepæl.

Kun Fab Four har siden 2002 nået til semifinalerne i Australian Open, Indian Wells og Miami i samme år. Denne sæson er den italienske tennisspiller også kommet med i den lille kreds af mestre, der har opnået dette resultat.

Sinner, som foruden at slå alle rekorder på nationalt plan, har i 2024 opnået resultater, som kun de største mestre i sportens historie har formået at opnå.

Han er blevet en konstant i de sidste faser af de store turneringer, og hans få nederlag kan tælles på én hånd. Den nuværende nummer 3 på verdensranglisten tabte semifinalen i Indian Wells mod turneringens mester Carlos Alcaraz.

I de andre to turneringer han deltog i, Australian Open og ATP 500-turneringen i Rotterdam, var han den spiller, der i sidste ende løftede trofæet.

Semifinalen mod Daniil Medvedev i Miami nåede han ved at spille mindre overvældende tennis end i de foregående uger. Dette har tilladt Sinner at opnå samme bedrift som den ikoniske Fab Fours. Og Sinner gik endda videre ved at udradere Medvedev i to sæt og nå sæsonens tredje finale.

Læs også

Mike Tyson i pinlig situation med sikkerhedsvagt ved Miami Open

Efter seks år: Nu er det slut for Novak Djokovic

2024-03-30T14:07:31Z dg43tfdfdgfd