JONAS VINGEGAARD æRGRER SIG OVER DET: VILLE HAVE VæRET BEDRE FOR MIG

Der har ikke været det store at se til for klassementrytterne i Tour de France. Tirsdag blev der ikke lavet om på dette, da der igen var tale om en kedelig etape, der hverken bød på det store i forhold til udbrud eller angreb.

Derimod var der tale om en klassisk sprinteretape, som forløb helt stille og roligt frem til massespurten. Derfor var der naturligvis også en række ryttere, der havde en meget lang dag på cyklen, hvoraf en af dem var Jonas Vingegaard.

Læs også

Kort efter Tour de France-afbud: Nyt Sepp Kuss-billede vækker opsigt

Tadej Pogacar er ikke i tvivl: Vingegaard underspiller

"Det var nok en af de kedeligste etaper, jeg har kørt. Der var ingen vind eller noget. Der var lidt stress, men heller ikke det var der super meget af," sagde han ifølge Ritzau efter etapen.

Etapen strakte sig over 187,3 kilometer, hvoraf en stor del af distancen blev afviklet i relativt roligt tempo. Da først den tidlige pointspurt var overstået, var feltet samlet det meste af vejen til mål.

For Vingegaard var det bestemt ikke det bedste scenarie, da han gerne havde set, at det blev en mere udmattende etape. I stedet er det endt med at være en situation, hvor de fleste ryttere har friske ben, når de onsdag begiver sig ud på næste etape.

"Helt generelt er det bedre for mig, jo mere trætte alle er. Jo hårdere, det kan blive, jo bedre er det. Så for mig havde det været bedre, hvis det havde været lidt hårdere i dag (tirsdag, red.). Man skal helt klart passe på. Det bliver en hård dag i Massif Central," sagde han.

Tirsdagens etape blev vundet af Jasper Philipsen, der kørte over målstregen foran Biniam Girmay og Pascal Ackermann. I den øverste del af klassementet skete der ikke noget, hvorfor Vingegaard fortsat ligger på en 3.-plads.

Læs også

Jonas Vingegaard chokerer: "Jeg troede, jeg skulle dø"

Mark Cavendish hylder dansk cykelstjerne

2024-07-10T08:49:13Z dg43tfdfdgfd