JONAS VINGEGAARD ER FLYTTET FRA DANMARK

Tidligere på året var Jonas Vingegaard flere gange på besøg i Schweiz. Det var tilsyneladende ikke med henblik på bare at lege turist. Derimod har det været med fokus på at finde et sted at bo.

Vingegaard har ellers kendt for, at han ikke har valgt at forlade Danmark, trods sin status som verdensstjerne. Men sådan forholder det sig ikke længere.

Læs også

Tidligere Tour de France-vinder tæt på konkurs

Michael Rasmussen går til angreb på Chris Froome

Alberto Contador: Han er mit idol i det nuværende felt

Den kendte Jumbo-Visma rytter har nemlig besluttet at sige farvel til Danmark - i hvert fald for en stund. Ifølge TV 2 Sport har han og familien fundet et sted at bo i Ticino, der ligger i den italienske del af Schweiz, 

Allerede tidligere i år kunne Vingegaard afsløre, at han og hans kone havde talt om at forlade Danmark. Formålet med at gøre dette er, at de gerne vil have en base i udlandet, der gør det lettere i forhold til hans sportsgren.

Og nu kan Vingegaard selv fortælle, at han er glad for sin nye tilværelse i Schweiz, selvom det er kort tid siden han er flyttet.

"Jeg synes helt klart, at det hjælper, at vi ikke har rejst så meget rundt, som vi har gjort tidligere. Førhen har vi altid rejst rundt til alle mulige forskellige steder, og det er vi stoppet med nu, og det hjælper," fortæller danskeren til TV 2 Sport.

"Vi har fået mere ro på, og det gør det nemmere for os at være i."

Vingegaard er ikke ene om at være flyttet til Schweiz. Det samme gør sig gældende for Mads Pedersen, der også er flyttet. Desuden har Mattias Skjelmose bekræftet, at han har planer om at tilslutte sig sine to landsmænd.

Læs også

Jesper Lindstrøm skal have ny træner

Kasper Hjulmand fremsætter kritik: 'Det er da irriterende'

Trodsig Kasper Hjulmand: Har det fint, når folk ikke tror på det

2023-11-15T13:04:33Z dg43tfdfdgfd