JORGE LORENZO, LIN JARVIS' STRAF: "IKKE AFGøRENDE

Her kommer langdistance-svaret til den tidligere rytter.

Jorge Lorenzo har været et symbol på Yamaha i ni sæsoner, hvor han blev MotoGP-mester tre gange. En udtalelse, han for nylig kom med om M1's problemer, affødte dog et ret tørt svar fra hans tidligere chef Lin Jarvis.

Selvom han ikke nævnte ham direkte, benægtede han hans ord. Hvis Lorenzo faktisk bebrejdede Yamaha for ikke at bekræfte ham som tester og dermed give afkald på chancen for at vokse takket være hans erfaring, tænker Jarvis ikke på samme måde.

"Som Quartararo allerede har sagt, ville resultaterne ikke have ændret sig," afslørede han til 'Speedweek', "og jeg tror ikke, at vores nuværende problemer er relateret til, hvem testkøreren er." "Vi arbejder med Crutchlow, og vi er meget tilfredse med ham," fortsatte Jarvis. "Han er en stor arbejdskraft, en hurtig kører og god til at beskrive følelsen af cyklen i detaljer.

Hos Yamaha kæmper vi med ingeniør- og udviklingsproblemer, situationer som testkøreren ikke påvirker og ikke er afgørende for." Derefter en endnu tydeligere bredside rettet mod Lorenzo: "Kun dem, der mangler intuition, kan sige, at en tester påvirker udviklingen af cyklen på en væsentlig måde. Han skal være hurtig, have tempo og give sin mening til kende. Resten er dog ingeniørernes job," konkluderede Jarvis.

2023-05-28T16:22:41Z dg43tfdfdgfd