JURGEN KLOPP KAN VæRE På VEJ TIL CHOKERENDE KARRIERESKIFT

Jurgen Klopp er blevet tilbudt en overraskende ny rolle uden for trænergerningen, når han har ledet sin sidste kamp for Liverpool, ifølge en ny rapport. Klopp meddelte i januar, at han ville forlade Liverpool ved udgangen af 2023/24-sæsonen, efter næsten ni år i spidsen på Anfield.

De røde vandt Carabao Cup sidste måned ved at slå Chelsea 1-0 i finalen og er i konkurrence om at vinde yderligere tre trofæer, før tyskeren forlader klubben fra Merseyside. I sin afskedserklæring udtalte Klopp, at han har til hensigt at tage en pause fra fodbold ved sæsonens slutning og rejste tvivl om, hvorvidt han ville træne en anden klub. Det skriver Sportbible.

Læs også

Erling Haaland er ikke i tvivl: Han er den bedste

Thomas Frank sættes i forbindelse med topjob

Chelsea-stjerne anklaget for racisme mod politibetjent

En ting, han dog bekræftede, var, at han ikke ville overtage en hvilken som helst anden Premier League-klub efter sin tid med Liverpool. Og på kort sigt forventes den tyske træner at modtage flere tilbud om at påtage sig en ny rolle uden for trænergerningen. Ifølge Daily Mail er både BBC og ITV desperate efter at få Klopp til at arbejde som ekspertkommentator som en del af deres dækning af Euro 2024.

Det hævdes, at begge mener, at Klopp ville være en 'must-watch, marquee signing i den traditionelle kamp om seere' under turneringen. Konkurrencen vil blive afholdt i Klopps hjemland, Tyskland, og han forventes at deltage i turneringen som fan. Det rapporteres, at han har billetter til Tysklands gruppekampe, startende med deres åbningskamp mod Skotland, som indleder Euro 2024, den 14. juni i München.

Liverpools sæson er i øjeblikket planlagt til at slutte den 19. maj - den sidste dag i Premier League-kampagnen. Men deres sæson kunne blive forlænget, hvis de når FA Cup-finalen, som finder sted den 25. maj på Wembley. Imens vil finalen i Europa League - en turnering, Liverpool i øjeblikket er favoritter til at vinde - blive afholdt den 22. maj i Dublin.

Fans, der havde håbet på at se Klopp i studiet, vil dog sandsynligvis blive skuffede, da Daily Mail også hævder, at han i øjeblikket ikke har lyst til at påtage sig en rolle som ekspertkommentator. Om hans mening kan ændres, er endnu uvist.

Læs også

Trist nyt for Simon Kjær: Det er slut

Liverpool, Manchester City og Arsenals statistikker sammenlignet: Her er den klare vinder

Erling Haaland roser flere FCK-spillere

2024-03-08T06:42:32Z dg43tfdfdgfd