KAN DET VIRKELIG PASSE? NY UVENTET MELDING OM JONAS VINGEGAARD

Jonas Vingegaards evige rival har valgt en noget anderledes Tour-optakt end det øvrige favoritfelt.

Han stillede nemlig til start i årets første Grand Tour, Giro d'Italia, inden han sætter sig i cykelsadlen til verdens største cykelløb.

Men den slovenske stjerne kunne hurtigt rette fokus mod Tour de France, da han etape efter etape satte samtlige konkurrenter til vægs.

Læs også

Med disse ord afslører han Tadej Pogacars største svaghed

Med seks etapesejre og en næsten ti minutters føring i den samlede stilling blev det en komfortabel sejr for den slovenske cykelstjerne.

Og inden længe får han rig mulighed for at gøre det samme, når verden største cykelløb løber af stablen.

Men står det til Tadej Pogacars chef, Joxean 'Matxin' Fernández, så er den ydmyge Glyngøre-dreng stadig favorit til den samlede sejr på trods af Tadej Pogacars alt overskyggende dominans.

Alt det på trods af Jonas Vingegaard fortsat ikke træner med sine holdkammerater, men i stedet befinder sig på en højdetræningslejr.

"Vingegaard har trænet i højderne i flere uger og er lederen på et hold, som vandt tre Grand Tours sidste år. Han er den store favorit", lyder det fra ham i et interview med Sporza.

Tadej Pogacars chef lægger ikke skjul på, at den slovenske stjerne sidste år styrtede tre uger senere end Jonas Vingegaard, og stadig var med ham helt frem til enkeltstarten:

"Sidste år styrtede Tadej tre uger længere inde i april end Vingegaard, og han var lige med ham frem til enkeltstarten på 16. etape".

Om det bliver med den danske cykelstjerne er endnu uvist, men Tour de France begynder den 29. juni.

Læs også

Lidl-Trek deler stor Mads Pedersen afsløring

Tadej Pogacar smadrede alt og alle i Giro d'Italia: Så mange millioner tjente han

2024-06-02T10:13:40Z dg43tfdfdgfd