KASPER SCHMEICHEL JUBLER: "JEG ER HELT OPPE AT KøRE"

Denne sommer har der været mange meldinger om Kasper Schmeichels fremtid. Først lød det, at han ville blive i Anderlecht i Belgien, men sådan blev det ikke. I stedet har han sat sin underskrift på en kontrakt med Celtic.

Den 37-årige målmand kan derfor se frem til at fortsætte sin karriere i Skotland. Her har han allerede haft sine første træninger.

Læs også

Pep Guardiola og Bruno Fernandes er enige: Manchester United begik stor fejl

Liverpool-stjerne 'lækker' transferplan for Mohamed Salah

Schmeichel kan glæde sig over at være blevet en del af en klub, der i sidste sæson vandt mesterskabte for tredje år i træk. Derfor er det bestemt ikke uvant for Celtic at vinde trofæer.

Kigger man på de klubber, som han tidligere har været en del af, har han ikke været vant til denne kultur. I 2016 var han ganske vist med til at vinde Premier League med Leicester, men derudover er det ikke blevet til specielt mange titler.

På et pressemøde afslørede han, at han glæder sig til at blive en del af den skotske klub. 

"Det er en ny form for oplevelse for mig, da jeg kommer ind på et hold, der har en enorm historie med at vinde, og det har ikke været noget, jeg har haft for mange gange i mit liv," sagde han ifølge TV 2 Sport.

Han gjorde det også klart, at han er helt sikker på, at skiftet til Celtic er den rette beslutning på nuværende tidspunkt i hans karriere.

"Jeg er helt oppe at køre over at være her. Da jeg talte med manageren, var det her præcis, hvad jeg ønskede. Jeg er virkelig glad for at være her og kan ikke vente med at komme i gang," lød det fra den danske målmand.

Læs også

Jesper Lindstrøm nærmer sig skifte til Premier League

Martin Braithwaite-skifte tæt på at gå i vasken

2024-07-25T07:11:17Z dg43tfdfdgfd