KEVIN DE BRUYNE FORLADER MANCHESTER CITY: HER ER HANS AFLøSER

Da midtbanestjernen Kevin De Bruyne kun har et år tilbage af sin kontrakt med Manchester-klubben, bliver der spekuleret meget i hans fremtid.

Den belgiske profil har da også selv været med til at puste liv i disse rygter. Blandt andet forklarede han i et interview tidligere på sommeren, at han ville være åben for et skifte til Saudi-Arabien.

Læs også

Christian Eriksen tilkendt millionerstatning

Kort før EM-semifinale: Kylian Mbappé løber med alt opmærksomheden

For kun et par dage siden meldte transferjournalisten, Rudy Galetti, at De Bruyne er nået til enighed med en ny klub.

Belgieren siges at have en aftale i stand med Al-Ittihad fra Saudi-Arabien, hvorfor det ser ud til, at hans tid hos Manchester City snart er forbi.

City vil hente erstatning

Ifølge Voetbal24 har City allerede udset sig en erstatning for De Bruyne, der igennem de sidste ni år har været med til at føre klubben til tops.

Lige nu er Joao Neves fra Benfica øverst på ønskelisten, men der er også andre, der har den 19-årige portugiser i kikkerten.

Blandt andet er både PSG Manchester United også interesserede. 

hvis De Bruynes skifte til Saudi-Arabien ender med at blive en realitet, er han ikke den første City-spiller til at vælge den vej.

Blandt andet er både Aymeric Laporte og Riyad Mahrez blevet sendt til Saudi Pro League, hvor de er under kontrakt med henholdsvis Al-Nassr og Al-Ahli.

Hertil er der også forlydender om, at han kan få selskab af endnu en City-stjerne i Saudi-Arabien. På det seneste har der nemlig været meldinger om, at Joao Cancelo har tilbud på bordet fra flere saudiarabiske klubber.

Læs også

Stjernespiller på vej væk: Manchester City får 'kun' 264 millioner kroner

Den barske afsløring om Kylian Mbappés maske

2024-07-10T06:49:02Z dg43tfdfdgfd