KLOPP ER KLAR TIL AT KøRE UTILFREDSE SPILLERE VæK

Hvis nogen spillere i Premier League-klubben Liverpool FC vil væk fra klubben i løbet af sommeren, fordi klubben ikke skal spille i Champions League i næste sæson, kan de sagtens få lov til at smutte.

Liverpools manager, Jürgen Klopp, har intet tilovers for forkælede spillere med den holdning. Han er klar til selv at køre spillere hen til en ny klub, hvis de er utilfredse med kun at skulle spille europæisk fodbold på anden klasse.

Det siger Klopp på et pressemøde forud for sæsonens sidste spillerunde.

- Hvis der kommer en spiller til mig og siger: "Vi kvalificerede os ikke til Champions League, så jeg bliver nødt til at smutte," så vil jeg selv være klar til at køre ham til en anden klub. Jeg ville tage mine bilnøgler og sige: "Kom ind i bilen, hvor vil du gerne hen? Jeg kører dig."

- Jeg vil aldrig nogensinde kunne forstå sådan en spillers holdning. Det vil svare til, at jeg sagde, at jeg ville forlade mit job, hvis vi ikke skal spille i Champions League. Jeg er medansvarlig for det her rod, og det er ikke en situation, hvor man bare går, siger Jürgen Klopp ifølge Reuters.

Udtalelsen kommer på bagkant af, at Liverpool-stjernen Mohamed Salah fortalte, at han var "helt ødelagt" over ikke at skulle spille Champions League i næste sæson.

Men det betyder ikke, at egypteren er klar til at forlade Liverpool af den grund, fastslår Klopp.

- Der er ingen grund til bekymringer om hans fremtid. Mohamed Salah elsker åbenlyst at være en del af den her klub. Han har påtaget sig sin del af skylden for holdets manglende resultater, han har ikke sagt, at det bare er de andre spilleres skyld. Så alt er fint med ham, siger Klopp.

Efter at have spillet i Champions League i seks sæsoner i træk skal Liverpool spille i Europa League i næste sæson.

Selv om pengene og prestigen er mindre end i Champions League, må man ikke negligere Europas næstbedste klubturnering, mener Klopp.

- Når kampene først er i gang, er der ingen forskel. Nogle folk tænker måske, at det "bare" er Europa League, men jeg er 100 procent sikker på, at når der først er fløjtet op på en torsdag aften, så vil Anfield gynge, uanset hvem vi møder, siger tyskeren.

Liverpool runder sæsonen af med en ligakamp ude mod Southampton. Kampen begynder søndag klokken 17.30 dansk tid. Uanset udfaldet, slutter Liverpool som nummer fem i Premier League, mens Southampton slutter sidst.

/ritzau/

2023-05-27T08:25:29Z dg43tfdfdgfd